Nr. Porturi

Nr. Porturi

Categorie

Categorie

Sertizare

Sertizare

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Material

Material

Unități U

Unități U

Cu sursă

Cu sursă

Tip ODF

Tip ODF

Tip Keystone

Tip Keystone

Splicer fibră optică profesional

Rack 19" și diverse montaj

Filtre active

Ramele R912008 sunt destinate montării echipamentelor compatibile Rack 19" direct pe pereţi. Aceasta este o soluţie bună pentru când aveţi un număr mic de echipamente şi nu este justificată achiziţionarea unui cabinet rack. Deschiderea laterală facilitează accesul la echipamente fără a le demonta.
17883 leiPreț
Carcasă rack 19 inch de exterior sau interior fabricată din aluminiu rezistent la coroziune. Carcasa este extrem de uşoară, cu doar 10 kg este cu mult sub greutatea racilor de fier. Ea poate fi montată direct pe stâlpi (cu ajutorul bridelor R90639A) sau în alte locuri greu de montat. Uşa are o garnitură de cauciuc pentru etanşare şi o încuietoare cu blocare în ambele părţi ale carcasei.
1.34831 leiPreț
Sertar pentru dulapul RACK 19", destinat montării echipamentelor care nu au o carcasă prevăzută pentru montarea în rafturile RACK; Înălţime: 1 U ; Dimensiunile tăvii de fixare: în patru puncte ; Sarcină suportată: 20 kg ;...
11956 leiPreț
Rack 19 și diverse montaj este o categorie care include produse și accesorii pentru montarea echipamentelor în rack-ul 19 inch. Acestea sunt soluții profesionale și fiabile pentru organizarea și gestionarea cablurilor și a echipamentelor IT, de rețea și de telecomunicații. În această categorie veți găsi o gamă variată de produse, inclusiv rack-uri, dulapuri, sertare, suporturi pentru echipamente, prize și multe altele. Toate aceste produse sunt concepute pentru a oferi un mediu sigur și eficient pentru echipamentele dumneavoastră și pentru a vă ajuta să economisiți spațiu și să îmbunătățiți performanța sistemelor dumneavoastră.