Nr. Porturi

Nr. Porturi

Categorie

Categorie

Sertizare

Sertizare

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Material

Material

Unități U

Unități U

Cu sursă

Cu sursă

Tip ODF

Tip ODF

Tip Keystone

Tip Keystone

Splicer fibră optică profesional

Rack 19" și diverse montaj

Filtre active

Bride metalice si seturi de fixare
Clema de strângere cu placă de montare este destinată fixării carcasei ermetice pe elemente de tip stâlpi, catarge, elemente de construcție ș.a.m.d. într-un mod care nu afectează structura elementului portant; Material: Tablă galvanizată ; Lungime bandă: 2 m (total) ;
8372 leiPreț
Ramele R912009 sunt destinate montării echipamentelor compatibile Rack 19" direct pe pereţi. Aceasta este o soluţie bună pentru când aveţi un număr mic de echipamente şi nu este justificată achiziţionarea unui cabinet rack. Deschiderea laterală facilitează accesul la echipamente fără a le demonta.
22735 leiPreț
Rack 19 și diverse montaj este o categorie care include produse și accesorii pentru montarea echipamentelor în rack-ul 19 inch. Acestea sunt soluții profesionale și fiabile pentru organizarea și gestionarea cablurilor și a echipamentelor IT, de rețea și de telecomunicații. În această categorie veți găsi o gamă variată de produse, inclusiv rack-uri, dulapuri, sertare, suporturi pentru echipamente, prize și multe altele. Toate aceste produse sunt concepute pentru a oferi un mediu sigur și eficient pentru echipamentele dumneavoastră și pentru a vă ajuta să economisiți spațiu și să îmbunătățiți performanța sistemelor dumneavoastră.