Splicer fibră optică profesional

Compania Lituaniană TERRA este unul din cei mai mari producători de echipamente de transmisie RF. Din domeniul dispozitivelor de recepție și de procesare a semnalului oferta lor include sisteme de satelit DVB-S/S2, terestre DVB-T/T2 și cablu DVB-C.

Fondată în 1980, compania produce în Europa, în linii de producție modernă, multiswitchuri, amplificatoare RF, streamere IPTV, headenduri, modulatoare și transmodulatoare, demodulatoare, encodere, echipament de procesare, noduri și transmițătoare optice, filtre LTE și multe alte accesorii. Apletul original Terra pentru proiectarea sistemelor multiswitch, SatNet, a câștigat premiul Ministerului Economiei pentru cel mai inovativ produs sau tehnologie prezentă în cadrul târgului din Varșovia Elektrotechnika 2014. Produsele firmei TERRA se bucură de un nivel ridicat de încredere în rândul instalatorilor. Parametrii reali sunt adesea mai buni decât parametrii specificați în fișele tehnice ale produselor. Utilizarea componentelor electronice moderne și controlul calității produselor, plus testarea în camere climatice rezultă în parametrii excelenți pentru toate produsele TERRA. DIPOL comercializează toate produsele TERRA cu o garanție de 2 ani.

217 (de) produse

Catalog
Grilă
Amplificatorul cu canal revers AS038R65 din seria CabrioLine este produs de compania TERRA în UE. Acesta este destinat utilizării în locații unde serviciile de internet vin împreună cu canalele TV pe un singur cablu coaxial, situaţie în care este necesar canalul de întoarcere. Cele 4 ieșiri ale amplificatorului din care doar una are canal revers sunt potrivite pentru majoritatea apartamentelor...
21740 leiPreț
Amplificatorul de bloc Terra HA-205R65 cu cale retur activă are un câştig de 36 dB şi un nivel maxim de ieşire de 109 dB. Acesta este echipat cu un etaj de amplificare bazat pe tranzistori GaAs ce funcţionează în sistem push-pull. Amplificatorul este gândit pentru reţele CATV ce furnizează şi servicii internet şi are drept urmare şi funcţie de canal retur în 65 MHz.
Amplificatorul de bloc Terra HA-126 cu +++câștig de 34 de dB și un nivel de ieșire maxim de 117 dB+++, a fost proiectat pentru reţele de distribuţie CATV mici şi mijlocii. Acesta dotat cu un etaj de amplificare final de tip push pull, atenuator şi egalizator de pantă pentru compensarea atenuării inegale a cablului şi conectori de tip F.
26573 leiPreț
256,50 lei
25650 lei
Amplificatoare semnal TV
Bandă de frecvenţe: 47 MHz ... 400 MHz / 470 MHz ... 862 MHz ; Câştig : 22 dB ; Transmiterea tensiunii către preamplificatoarele montate în antene: 12 V ;
25650 leiPreț