Splicer fibră optică profesional

26 (de) produse

Catalog
Grilă
Această carcasă este proiectată pentru montajul de suprafață sau pentru utilizarea în rame. Distribuția semnalului RF este efectuată de prizele de tip F încorporate în carcasă. Conexiunea cablului RF provenind de la antena de satelit (LNB), receptor sau accesorii se realizează cu ajutorul mufei F înșurubată la capătul terminal al cablului, care este apoi înșurubat pe partea mai scurtă a ieşirii...
2034 leiPreț
Datorită carcasei modulare, priza poate fi montată la suprafață, încastrată sau într-un cadru. Distribuția semnalului RF este realizată de către cupla încorporată în carcasă. Cablul RF terminat cu o mufă F urmează să fie înșurubat la partea din spate a adaptorului. Componentele carcasei sunt fabricate din plastic ABS.
2242 leiPreț
Priză TV aparentă a fost proiectată pentru echipamente ce sunt montate la suprafață. Distribuția semnalelor RF este posibilă datorită adaptorilor angulari F. Cablurile coaxiale ce transportă semnalele RF, ce se termină în mufe de tip F, vor fi înșurubate pe părțile din spate ale celor doi adaptori.
2729 leiPreț