Splicer fibră optică profesional

186 (de) produse

Catalog
Grilă
    • Transport Gratuit
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte) - 1
      • Transport Gratuit
      Signal Fire AI-8C L5870 este o noutate pe piața aparatelor de sudat fibra optică. În ciuda tehnicilor avansate de poziționare și sudare a fibrei, echipamentul este ofertat la un preț foarte competitiv. Precizia lucrărilor efectuate cu Signal Fire AI-8C va fi cu siguranță apreciata atât de utilizatorii începători cât și de instalatorii cu experiență. Calitatea și fiabilitatea sudurilor...
      Atenuatorul este destinat reducerii nivelului semnalului RF în banda de 5-2400 MHz în sistemele CATV. Este adesea util în sistemele multiswitch și atunci când se utilizează contoare cu nivelul semnalului prea mare la intrare, cauzând suprasarcină a dispozitivului. Dispozitivul asigură un nivel foarte stabil de atenuare. Caracteristici distinctive: *bandă de funcționare: 5-2400 MHz *atenuare:...
      2535 leiPreț
      Bridele au fost concepute pentru amplasarea cutiilor impermeabile pe catarg cu diametru de la 40 la 60 mm. Panoul dorsal al cutiei R90602 210/230/145 este prins cu șuruburi M5 pe barele de aluminiu ce sunt atașate catargului cu bride. Setul constă din două bride, șuruburile M5 se vor instala cu sigilii de cauciuc și șaibe. Toate elementele sunt rezistente la coroziune iar barele plate sunt din...
      7273 leiPreț
      Carcasă rack 19 inch de exterior sau interior fabricată din aluminiu rezistent la coroziune. Carcasa este extrem de uşoară, cu doar 10 kg este cu mult sub greutatea racilor de fier. Ea poate fi montată direct pe stâlpi (cu ajutorul bridelor R90639A) sau în alte locuri greu de montat. Uşa are o garnitură de cauciuc pentru etanşare şi o încuietoare cu blocare în ambele părţi ale carcasei.
      1.34831 leiPreț
        • Transport Gratuit
        Cabinet rack etanș SH-567/426/369 (5U, aluminiu) - 1
          • Transport Gratuit
          Cabinet rack 19 inch de exterior sau interior fabricat din aluminiu rezistent la coroziune. Cabinetul este extrem de uşor, cu doar 10 kg este cu mult sub greutatea cabinetelor de fier. Poate fi montat direct pe stâlpi (cu ajutorul bridelor R90639A) sau în alte locuri greu de montat. Uşa are o garnitură de cauciuc pentru etanşare şi o yală.
          1.06672 leiPreț
          Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de jumătate de metru permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
          1537 leiPreț
          Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 10 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
          7182 leiPreț
          Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 10 metri plat permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
          6759 leiPreț
          Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 15 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
          18643 leiPreț
          Cablul HDMI v1.4 High Speed tată-tată de un metru permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
          1808 leiPreț