Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Splicer fibră optică profesional

175 (de) produse

Catalog
Grilă
L7102 este un cablu optic duplex (două fibre single-mode cu tampon de 250 um), destinat aplicațiilor de interior. Posibilitatea de îndoire a cablului este mult limitată datorită construcției speciale a mantalei exterioare - manta cu secțiune transversală dreptunghiulară, întărită cu tije din material FRP (Fiber Reinforced Polymer).
075 leiPreț
L7102B ste un cablu optic duplex (două fibre single-mode cu tampon de 250 um) destinat aplicațiilor de interior. Posibilitatea de îndoire a cablului este mult limitată datorită construcției speciale a mantalei exterioare - manta cu secțiune transversală dreptunghiulară, întărită cu tije din material FRP (Fiber Reinforced Polymer).
075 leiPreț
L7104 este un cablu optic cu patru fibre single-mode de 250 um ce are ca scop principal interconectarea reţelelor de date din interiorul clădirilor. Posibilitatea de îndoire a cablului este mult limitată datorită construcției speciale a mantalei exterioare - manta cu secțiune transversală dreptunghiulară, întărită cu tije din material FRP (Fiber Reinforced Polymer).
118 lei094 leiPreț normal-20%opritPreț
L7202 este un cablu de fibră optică universal învelit într-o manta LS0H, pentru a putea fi folosit atât în exterior cât şi în interior. Întărit cu fibre de aramidă, cablul poate suporta o sarcină de 800 N la 150 m. Datorită acestei caracteristici, cablul este ideal pentru linii suspendate, de exemplu, pentru conectarea camerelor de securitate și punctele de acces amplasate pe stâlpi. Cablul...
108 leiPreț
DRAKA U-DQ(ZN)BH 4G este un cablu universal de fibră optică (pentru aplicații interioare și exterioare), cu patru fibre multimode (OM2) pozitionate în tubul central , umplut cu gel. Gelul din tub este reprezinta un mediu de protecție pentru fibrele optice, absorbind solicitările mecanice și protejează împotriva factorilor de mediu. Firele de aramidă sunt concepute pentru a proteja tubul...
314 leiPreț