Splicer fibră optică profesional

Încă de la înființare, în 1990, DIPOL produce o gamă de produse pe care le oferă spre comercializare sub marca DIPOL. Primele produse au fost antenele TV terestre. În timp, oferta a fost extinsă cu antene de comunicații.Alte produse ale acestei mărci includ suporți de antene, stâlpi de aluminiu, mufe.

565 (de) produse

Catalog
Grilă
103,55 lei
10355 lei
Injectorul permite utilizatorului să alimenteze 4 dispozitive din reţea prin cablu Ethernet. Alimentarea injectorului se face printr-o mufă DC (2.1/5.5) conectat la o sursă DC de curent (12-28V, cu un curent maxim de 1,4A per port), sau curentul poate fi distribuit la porturile de ieşire PoE de la portul LAN1 PoE intrare/ieşire (setat prin jumperi, indicator LED).
10355 leiPreț
Injectorul PoE gigabit activ poate injecta alimentare către 4 echipamente de rețea prin cablu UTP/FTP. Tensiunea de alimentare de maxim 57 VDC se furnizează printr-o mufă DC (2.1/5.5) de la o sursă de alimentare externă.
4933 leiPreț

Produse retrase din oferta
Injectorul permite alimentarea a 4 echipamente prin cablu UTP. Acesta se poate folosi pentru a alimenta camere de supraveghere IP, access pointuri sau telefoane IP neconforme cu standardul 802.11af/at. Alimentarea se face printr-o mufă DC jack. Starea de funcţionare este indicat cu ajutorul unui LED.
Injectorul PoE gigabit activ poate injecta alimentare către 4 echipamente de rețea prin cablu UTP/FTP. Acest injector este perfect compatibil cu orice echipament PoE conform cu standardele 802.3af sau 802.3at. Tensiunea de alimentare se furnizează printr-o mufă DC (2.1/5.5) de la o sursă de alimentare externă, ca de exemplu M1894.
19498 leiPreț
Injectorul PoE gigabit activ poate injecta alimentare către 8 echipamente de rețea prin cablu UTP/FTP. Acest injector este perfect compatibil cu orice echipament PoE conform cu standardele 802.3af sau 802.3at. Tensiunea de alimentare se furnizează printr-o mufă DC (2.1/5.5) de la o sursă de alimentare externă, ca de exemplu M1894.
34449 leiPreț
17,52 lei
1752 lei
Injectoare PoE
Injectorul PoE gigabit activ poate injecta alimentare pentru un echipament de rețea prin cablu UTP/FTP. Acest injector este soluția ideală pentru a telealimenta echipamente de rețea. Tensiunea de alimentare se furnizează printr-o mufă DC (2.1/5.5) de la o sursă de alimentare externă.
1752 leiPreț
Injectorul Power over Ethernet (PoE) N2906 permite alimentarea cu tensiune de până la 48V DC prin cablu de reţea FTP/UTP. Este ideal pentru telealimentarea access pointurilor de exterior, montate direct lângă antenă (eliminând astfel atenuarea pe cablul de 50 de ohmi). Alimentarea se face cu alimentatorul echipamentului montat în interior, ferit de intemperii.
2011 leiPreț
Accesorii pentru sudare fibre optice
Întinzătorul de cablu optic FTTH ODWAT-22 este făcut din oțel inoxidabil, şi ajută la fixarea cablurilor FTTH de abonat cu dimensiuni maxime de 10mm x 4mm. Acesta poate fi folosit pentru fibre optice sau cabluri coaxiale.
800 leiPreț
Manşoanele gri pentru mufe RJ45 sunt destinate protejării cablului şi identificării uşoare a acestuia într-un patch panel, router sau calculator. Dimensiunea sa mică permite utilizarea sa chiar şi în spaţii înguste precum patch-paneluri sau routere cu conectorii foarte apropiaţi.
043 leiPreț
Manşoanele albastre pentru mufe RJ45 sunt destinate protejării cablului şi identificării uşoare a acestuia într-un patch panel, router sau calculator. Dimensiunea sa mică permite utilizarea sa chiar şi în spaţii înguste precum patch-paneluri sau routere cu conectorii foarte apropiaţi.
2535 leiPreț
Manşoanele albastre pentru mufe RJ 45 sunt destinate protejării cablului şi identificării uşoare a acestuia într-un patch panel, router sau calculator. Dimensiunea sa mică permite utilizarea sa chiar şi în spaţii înguste precum patch-paneluri sau routere cu conectorii foarte apropiaţi.
043 leiPreț