Splicer fibră optică profesional

Încă de la înființare, în 1990, DIPOL produce o gamă de produse pe care le oferă spre comercializare sub marca DIPOL. Primele produse au fost antenele TV terestre. În timp, oferta a fost extinsă cu antene de comunicații.Alte produse ale acestei mărci includ suporți de antene, stâlpi de aluminiu, mufe.

565 (de) produse

Catalog
Grilă
Cabluri video EUROSCART
Cablu de prelungire SCART cu lungime de 1.2 m. Acesta este dedicat conectării receiverelor de satelit, sau digital terestre la televizoare mai vechi cu intrare SCART.
1214 leiPreț
Cablul de trecere geam termopan subțire și calitativ, foarte folositor când nu este posibilă găurirea peretelui sau a cadrului de geam. Cu o grosime ce nu depășește 0.2 mm, se va potrivi cu orice fereastră fără să deterioreze garnitura acesteia.
2370 leiPreț
Cablu ultra plat de cea mai bună calitate, este foarte util atunci cănd nu puteţi găuri peretele pentru a trece cablul din exterior spre interior. Cu o grosime ce nu depăşeste 0.2 mm, acesta se va potrivi în orice fereastră fără a creea probleme. Mufele F pot fi fixate pe ramă cu ajutorul benzii adezive de pe partea inferioară a acestora.
3380 leiPreț
Alte echipamente pentru antene
Foarte util pentru instalatorii de antene. Acesta permite trecerea rapidă şi simplă printr-un geam termopan a cablului ce vine de la o antenă la un receiver DVB-T sau SAT, fără a mai necesita găurirea ramei geamului. Acest cablu extrem de plat încape între geam şi ramă, este etanş şi se lipeşte singur, astfel nu mai trebuie date găuri.
929 leiPreț