Splicer fibră optică profesional

564 (de) produse

Catalog
Grilă
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Cutia de distribuție Fibertechnic Duplex PSND-37/26/11 48HP are rolul de a proteja toate elementele pasive ale unei rețele de fibră optică.Cutia de distribuție permite montarea unor panouri/tăvi splice pentru 12 sau 24 de conexiuni, adică maxim 24 x conectori SC Duplex şi 3 x adaptori Simplex.
Cutia de distribuție Fibertechnic SZM-85/64/15 128HP conferă furnizorilor / operatorilor telecom posibilitatea de a oferi fibră optică la până la 128 abonați/apartamente. Are rolul de a adăposti și proteja elementele pasive ale rețelei de fibră optică, cum ar fi splitere, adaptoare, cabluri tip pigtail (cablu adaptor) și tăvi (suporturi) pentru fixarea splice-urilor. Compartimentul de...
Dulapul de exterior Fibertechnic STZ 12U este fabricat din aluminiu PA11, un material recunoscut pentru rezistența sa la întindere, rezistența înaltă la coroziune, inclusiv în condiții marine și atmosfere industriale, rezistența mare la oboseală și o greutate aproape de trei ori mai mică decât oțelul S235 de aceeași grosime. De asemenea, este protejat cu un strat de vopsea.
3.24450 leiPreț