Splicer fibră optică profesional

73 (de) produse

Catalog
Grilă
Amplificatorul CATV de interior AWS-1141 cu o ieșire și câștig de 21 dB este destinat amplificării semnalului TV digital HD și SD în case și apartamente. Prin amplificator se poate alimenta şi un preamplificator folosind doar o singură sursă de alimentare. Pentru a activa această funcţie trebuie setat un jumper (procedeu descris în instrucţiuni).
14539 leiPreț
Amplificatorul CATV de interior AWS-1142 cu două ieșiri și câștig de 17/19dB este destinat amplificării semnalului TV digital HD și SD în case și apartamente. Prin amplificator se poate alimenta şi un preamplificator folosind doar o singură sursă de alimentare. Pentru a activa această funcţie trebuie setat un jumper (procedeu descris în instrucţiuni).
14893 leiPreț
Amplificatorul CATV de interior AWS-1143 cu trei ieșiri și câștig de 14-19dB este destinat amplificării semnalului TV digital HD și SD în case și apartamente. Prin amplificator se poate alimenta şi un preamplificator folosind doar o singură sursă de alimentare. Pentru a activa această funcţie trebuie setat un jumper (procedeu descris în instrucţiuni).
15382 leiPreț
Amplificatorul CATV de interior AWS-1144 cu patru ieșiri și câștig de 13/15dB este destinat amplificării semnalului TV în case și apartamente. Prin amplificator se poate alimenta şi un preamplificator folosind doar o singură sursă de alimentare. Pentru a activa această funcţie trebuie setat un jumper (procedeu descris în instrucţiuni).
15584 leiPreț
Amplificatorul de bandă largă AWS-1241 a fost proiectat pentru a fi folosit în instalaţii individuale sau în instalaţii de bloc. Pentru instalaţiile individuale vă recomandăm folosirea unui diplexor pentru combinarea semnalelor recepţionate pe diferite antene. Prin amplificator se poate alimenta şi un preamplificator de la aceeaşi sursă. Pentru a activa această funcţie trebuie să setaţi un...
16177 leiPreț
Amplificatorul de bandă largă AWS-1242 a fost proiectat pentru a fi folosit în instalaţii individuale sau în instalaţii de bloc. Pentru instalaţiile individuale vă recomandăm folosirea unui diplexor pentru combinarea semnalelor recepţionate pe diferite antene. Prin amplificator se poate alimenta şi un preamplificator de la aceeaşi sursă. Pentru a activa această funcţie trebuie să setaţi un...
16462 leiPreț
Amplificatorul de bandă largă AWS-1243 a fost proiectat pentru a fi folosit în instalaţii individuale sau în instalaţii de bloc. Pentru instalaţiile individuale vă recomandăm folosirea unui diplexor pentru combinarea semnalelor recepţionate pe diferite antene. Prin amplificator se poate alimenta şi un preamplificator de la aceeaşi sursă. Pentru a activa această funcţie trebuie sa setaţi un...
16617 leiPreț
Amplificatorul de banda larga AWS-1244 a fost proiectat pentru a fi folosit in instalatii individuale sau in instalatii de bloc. Pentru instalatiile individuale va recomandam folosirea unui diplexor pentru combinarea semnalelor receptionate pe diferite antene. Prin amplificator se poate alimenta si un preamplificator de la aceeasi sursa. Pentru a activa aceasta functie trebuie sa setati un...
16880 leiPreț
Amplificatorul poate furniza o tensiune de +12 V pentru un preamplificator montat direct la antenă. Sursa de alimentare cu curent continuu de 12V/100mA este inclusă în set. Amplificatorul poate fi alimentat şi prin ieşirea sa, prin conectarea unei surse de alimentare la un separator (nu este inclus), această ieşire este notată cu DC.
12695 leiPreț
Amplicator pentru instalaţii TV direct de acasă . Amplificatorul poate furniza o tensiune de +12 V pentru un preamplificator montat direct la antenă. Sursa de alimentare cu curent continuu de 12V/100mA este inclusă în set. Amplificatorul poate fi alimentat şi prin ieşirea sa, prin conectarea unei surse de alimentare la un separator (nu este inclus), această ieşire este notată cu DC.
13159 leiPreț