Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Patchcord din fibră optică duplex singlemode (SM 9/125) de 2 metri cu conector ST/PC-ST/PC. Corning G.652D. Fabricat în conformitate cu standardele aplicabile în standardul Telcordia GR-326-CORE. Patchcord-ul este realizat cu precizie ridicată și are un raport preț-calitate foarte bun, repetabilitatea măsurătorilor garantează o funcționare lungă și fiabilă.
2124 leiPreț
Patch panel ODF Fibertechnic pentru  48 de cuple SC/E2000 simplex  cu înălțime 2U pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
27592 leiPreț
Patch panel ODF Fibertechnic pentru  48 de cuple SC/E2000 duplex  cu înălțime 2U pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
24545 leiPreț
    • Transport Gratuit
    1.926,37 lei
    1.92637 lei
    n-a - 1
      • Transport Gratuit
      Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
      1.92637 leiPreț
      Patchcord światłowodowy  zakończony złączami  FC/UPC  oraz  SC/APC  (polerowanie kątowe), wykonany na włóknie  G.652D  i długości  1m . Średnica płaszcza zewnętrznego patchcordu to  3mm . Zastosowane włókno jednomodowe to najczęściej spotykany instalowany typ włókien...
      2841 leiPreț

      La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.