Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Bobină de lansare de 500 m cu conectori SC/APC - SC/APC pentru testare cu echipamente OTDR (Optical Time Domain Reflectometer). Bobina de lansare stabilizează semnalulul optic puternic emis de reflectometru și elimină zona moartă.
68184 leiPreț
Bobină de lansare de 1000 m cu conectori SC/APC - SC/UPC pentru testare cu echipamente OTDR (Optical Time Domain Reflectometer). Bobina de lansare stabilizează semnalulul optic puternic emis de reflectometru și elimină zona moartă.
69759 leiPreț
Carcasa metalică pentru distribuție FO, GFM-24(F) a fost proiectată pentru a fi folosită în diferite condiții și locații. Este vopsită în câmp electrostatic și este rezistentă la temperaturi înalte și joase, perfectă pentru montajul la exterior.
16787 leiPreț
L7202 este un cablu de fibră optică universal învelit într-o manta LS0H, pentru a putea fi folosit atât în exterior cât şi în interior. Întărit cu fibre de aramidă, cablul poate suporta o sarcină de 800 N la 150 m. Datorită acestei caracteristici, cablul este ideal pentru linii suspendate, de exemplu, pentru conectarea camerelor de securitate și punctele de acces amplasate pe stâlpi. Cablul...
118 leiPreț

La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.