Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Cablul DAC 12 Z-XOTKtcdD cu fibre singlemode este proiectat pentru instalare  direct în pământ . Are un înveliș  HDPE  cu rezistență ridicată la strivire (15 00 N ), fiind de asemenea, rezistent la temperaturi scăzute. Poate fi folosit pe ultimul kilometru al unui sistem FTTH, precum și în orice ce necesită cabluri FO îngropate direct în pământ.
    • Transport Gratuit
    Sursă laser GRANDWAY FHS1D02 (1310/1550nm) - 1
      • Transport Gratuit
      Powermetre, OTDR și surse laser
      Sursa optică de laser GRANDWAY FHS1D02 L5825 este folosită la măsurarea atenuării fibrelor optice din reţele FTTx. Sursa generează unde laser cu o lungime de undă şi putere predefinite pentru a permite măsurători precise.
      1.31593 leiPreț
        • Transport Gratuit
        Reflectometru OTDR GRANDWAY FHO3000-D26 - 1
          • Transport Gratuit
          Powermetre, OTDR și surse laser
          Reflectometrul OTDR GRANDWAY FHO3000-D26 este folosit pentru măsurarea reflexiei, estimează atenuări și analizeză evenimentele din legăturile optice. Prețul mic și parametrii buni ai dispozitivului îl fac ideal pentru teste în rețele optice punct-la-punct sau sisteme optice tip FTTH sau GPON. Un mare avantaj al reflectometrului este că pot furniza aproape orice informație despre fibră fără a...
          5.47048 leiPreț
          Patch panel ODF Fibertechnic pentru  72 cuple SC/E2000 duplex  cu înălțime 3U pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
          36699 leiPreț
            • Transport Gratuit
            Reflectometru fibre optice Mini-Pro OTDR 1310/1550nm 22/24dB 64km (VFL, OPM, OLS, event map) - 1
              • Transport Gratuit
              OTDR compact, ecran de 3,5 inci, lungimi de undă de 1310/1550nm, VFL încorporat, powermetru, sursă de lumină și tester RJ45. Conector FC. Gama de măsurare de la 3m la 64km. Gamă dinamică 22/24dB.
              3.78896 leiPreț
              Convertor de Ethernet rapid (Gigabit Ethernet) cablu de calculator &lt;-&gt; fibră optică unimodală; Semnalul optic este transmis şi recepţionat în fereastra II i III de transmitere 1310/1550 nm; Conector optic: SC / PC ; Distanța de emisie: 20 km - Fibră optică monomod ; <span...
              42299 leiPreț

              La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.