Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Accesorii pentru sudare fibre optice
Bărcuța din material tip centură SS BELG este concepută pentru a susține cablul aerian ADSS în rețelele FO pe stâlpi. Acest suport se montează pe  cârlige  și brațe de susținere cu ajutorul unui carabinier practic.
989 leiPreț
Patchcordul singlemode ULTIMODE PC-511S1 este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
1217 leiPreț
Patchcordul singlemode ULTIMODE PC-555D1 este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
2509 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Casetă se poate instala modular impreună cu alte tăvi consecutive, poate fi montata direct în cutia de distribuție fibră și poate fi folosita cu pigtail-uri. Prinderea foarte puternică a husei garantează siguranța fibrelor. În casetă pot fi plasate până la 24 de suduri optice. Dimensiuni: 12 x 98 x 162 mm
960 leiPreț
ULTIMODE PC-015D este un patchcord duplex cu o lungime de 1 metru format din două fibre multimode, dispuse paralel, terminate la un capăt cu un conector SC dublu iar la un capăt cu un conector LC dublu. Conectorii SC sunt momentan cel mai des utilizaţi pentru conexiunile de fibră optică pentru că sunt foarte uşor de conectat/deconectat, forma dreptunghiulară permite amplasarea multor conectori...
2240 leiPreț

La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.