Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Splicer fibră optică profesional

Videointerfoane Hikvision

Filtre active

Echipamentul permite apelarea stației interne de pe lista contactelor prezentate pe ecranul de listare; DS-KD-DIS permite și listarea numerelor apelate prin intermediul tastaturii DS-KD-KP precum și a informațiilor legate de apelul efectuat; Compatibilitate: DS-KD8003-IME1, DS-KD8003-IME2 ;
34904 leiPreț

Îți prezentăm Videointerfoanele Hikvision - soluția perfectă pentru securitatea și confortul casei tale! Cu o calitate superioară și un preț accesibil, aceste videointerfoane îți oferă o experiență de neegalat. Indiferent dacă îți dorești să îți protejezi familia sau să îți facilitezi accesul în locuință, Videointerfoanele Hikvision sunt alegerea ideală. Cu funcții avansate și o tehnologie de ultimă generație, acestea îți permit să vezi și să comunici cu vizitatorii de la ușă în timp real, asigurându-ți o siguranță sporită.

Deși oferă performanțe de top, Videointerfoanele Hikvision sunt surprinzător de accesibile, făcându-le o opțiune excelentă pentru orice buget. Cu o gamă variată de modele și opțiuni, poți alege videointerfonul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Nu-ți mai face griji cu privire la securitatea casei tale! Alege Videointerfoanele Hikvision și beneficiază de calitate, fiabilitate și accesibilitate, totul într-un singur produs.