Rezoluție

Rezoluție

Tip fibră

Tip fibră

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Rackabil

Rackabil

Ieșiri

Ieșiri

Uplink SFP

Uplink SFP

Porturi PoE

Porturi PoE

Uplink RJ-45

Uplink RJ-45

Câştig

Câştig

Telealimentat

Telealimentat

DC-out

DC-out

Canal revers

Canal revers

PoE

PoE

Tip intrare

Tip intrare

Tip modulator

Tip modulator

Nr. fibre

Nr. fibre

Tip cablu FO

Tip cablu FO

Porturi HiPoE / ePoE

Porturi HiPoE / ePoE

Industrial

Industrial

Splicer fibră optică profesional

DPL

Filtre active

Cablul de trecere geam termopan subțire și calitativ, foarte folositor când nu este posibilă găurirea peretelui sau a cadrului de geam. Cu o grosime ce nu depășește 0.2 mm, se va potrivi cu orice fereastră fără să deterioreze garnitura acesteia.
2370 leiPreț
Cablu coaxial de cea mai bună calitate destinat sistemelor de distribuţie terestre, de satelit şi sistemelor MCATV. Este recomandat în special pentru sistemele de distribuţie SMATV bazate pe multiswitch-uri şi reţele de cablu TV (CATV).
34636 leiPreț
Tap-ul este certificat CE. Intervalul frecvenţelor de funcţionare este de 5 - 1000 MHz. Produsul este de bună calitate, fiind potrivit pentru uzul profesional. Dispozitivul este echipat cu conectori F şi carcasă din aluminiu.
1474 leiPreț
Switch-ul gigabit de 24 de porturi TP-Link TL-SG1024D poate fi folosit în reţele de dimensiuni mici şi medii. Datorită funcţiei Auto MDI/MDIX instalatorul nu trebuie să îşi facă probleme la alegerea cablului, cablurile de tip straight sau crossover funcţionănd amandouă.
46391 leiPreț
Antena 4G logaritmică ATK-LOG ALP MIMO a fost proiectată pentru orice router 4G/LTE ce funcționează în banda 800-3000 MHz. Ea rezolvă în mod eficient problemele date de semnal slab, care apar adesea în cazul routerelor cu antene încorporate. Ambele cabluri de 15 metri sunt terminate cu mufe SMA ce poate fi conectate direct la router.
52013 leiPreț
Antena 4G logaritmică ATK-LOG ALP MIMO a fost proiectată pentru orice router 4G/LTE ce funcționează în banda 800-3000 MHz. Ea rezolvă în mod eficient problemele date de semnal slab, care apar adesea în cazul routerelor cu antene încorporate. Ambele cabluri de 20 metri sunt terminate cu mufe SMA ce poate fi conectate direct la router.
58608 leiPreț