Producător

Producător

Sertizare

Sertizare

Tip cablu

Tip cablu

Împerechere

Împerechere

Splicer fibră optică profesional

Mufe TV/satelit

Filtre active

Mufa TV tată E3002 creată de firma Cabelcon din Danemarca este destinată utilizării în sisteme TV şi CATV. Designul patentat, bazat pe conceptul "Self-Install" garantează o conexine sigură şi durabilă. Foarte important este faptul că pentru fixarea pe cablu a mufei nu este nevoie de cleşte de compresie sau sertizare.
709 leiPreț
Conectorul MASTER E80362 este fabricat din bronz placat cu zinc, special pentru cablurile coaxiale RG-11. Este un proces special, de mare precizie, pentru o instalare cât mai uşoară pe cablu. Metoda de compresie este foarte simplă și garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp. Filetul precis elimină problemele de înșurubare a conectorilor pe cabluri. Inelele duble de...
659 leiPreț
Mufa de compresie MASTER RG6 E80332 pentru cabluri coaxiale RG-6 este fabricată din bronz placat cu zinc. Precizia din procesul de fabricare garantează un contact perfect şi un aspect profesional al mufei. Mufarea prin compresie este foarte simplă și şi rapidă.
253 leiPreț

Mufele, fie ele mufa TV sau mufa satelit, sunt piese din categoria conectorilor. Mufele TV și satelit fac parte din gama de conectică specializată pentru cablaj coaxial RG6 sau special (cum ar fi Tri 113 sau mai vechi RG59) pentru TV, CATV și SAT.

Cele mai cunoscute mufe TV sunt conectorii F-Type, respectiv mufe F. Acestea se utilizează pentru conexiunile din sistemele de antenă bazate pe cabluri coaxiale, cum ar fi  sistemele terestre TV (mufe tv profesionale), SAT TV,  CATV (mufe cablu tv) sau sisteme de supraveghere.

Mufele TV/CATV/SAT profesionale sunt utilizate cu cabluri speciale și sunt, în general, sertizate sau comprimate. Alegerea unei mufe antena TV sau a unei mufe TV cablu coaxial se face în funcție de diametrul exterior al cablului

Mufele se pot clasifica în funcție de mai multe criterii:

- după modul de mufare pe cablu:

            - prin înșurubare

- prin sertizare

            - prin compresie

            - cu autocompresie (rapide).

- după tipul de mufă:

- mufe drepte - mufă mamă

                    - mufă tată

- mufe angulare

- după tipul de conector:

- mufe de antena/IEC

            - mufe F

            - mufe F autocompresie

-  mufe F compresie

            - mufa F sertizare

Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gamamufe tv, de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț mufe tv și un preț mufe satelit competitiv, pentru produse la o calitate certificată.