Categorie

Categorie

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Curent ieşire

Curent ieşire

Ieșiri

Ieșiri

Sateliti

Sateliti

Porturi RJ45

Porturi RJ45

Dimensiune

Dimensiune

Material

Material

Telealimentat

Telealimentat

DC-out

DC-out

Canal revers

Canal revers

Montaj

Montaj

DC-pass

DC-pass

Unicable

Unicable

Monobloc

Monobloc

Tip intrare

Tip intrare

Tip priză

Tip priză

Tip modulator

Tip modulator

Tip protecție

Tip protecție

Splicer fibră optică profesional

CATV / Satelit

Filtre active

Antena FM de interior (88-108 MHz) cu amplificator este destinată montării în cameră pentru îmbunătățirea recepției posturilor de radio. Antena are un cablu coaxial de 2 m terminat cu mufă TV mamă, compatibilă cu majoritatea receiverelor. Alimentatorul inclus are un reglaj ce controlează tensiunea de ieşire a acestuia, schimbând astfel câştigul amplificatorului.
8255 leiPreț
Injectorul AZS-03R permite alimentarea cu curent continuu a amplificatoarelor în situaţia în care nu aveţi o sursă cu separator incorporat la dispoziţie. Injectorul poate fi montat de exemplu, între un amplificator şi un spitter pasiv care nu permite trecerea curentului continuu.
3227 leiPreț
71,65 lei
7165 lei
Antena FM baston SV Total (88-108 MHz, impedanţă de 75 ohmi) poate să recepţioneze posturi radio transmise în ambele polarizări O/V.
7165 leiPreț
Antenă pentru întreaga bandă UHF de 44-elemenţi (canal 21-48) este potrivită pentru recepţia emisiilor TV analogice şi digitale (DVB-T2). Datorită designului special al antenei (în ciuda dimensiunii - lungime: 104 cm), aceasta are un câştig mare. Antena este echipată cu adaptor de impedanţă. Elemenţii sunt făcuţi din aluminiu şi cadrul din oţel galvanizat. Antena Tri Digit A2670 este vândută...
17341 leiPreț
TRIAX 100 TD A9645 este o antenă satelit cu dimensiunea de 100 cm. Antena dispune de accesoriile necesare unei instalări cât mai uşoare. Tabla galvanizata a reflectorului este acoperita cu pulbere de vopsea poliesterică (2 straturi) pentru asigurarea protecţiei împotriva coroziunii. Accesoriile de prindere şi braţul de prindere al LNB-ului sunt fabricate tot din tablă galvanizat. Toate...
29043 leiPreț

Vă invităm să descoperiți cu întreaga gamă de soluții rețele de cablu TV și recepție satelit. Oferta include amplificatoare semnal TV, mufe TV, cabluri coaxiale, antene DVB-T2 si antene de satelit si multe altele. Soluțiile alese corect vor garanta recepția CATV și satelit în orice condiții. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor pentru rețeaua CATV.