Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)

Signal Fire AI-8C L5870 este o noutate pe piața aparatelor de sudat fibra optică. În ciuda tehnicilor avansate d... Vezi mai mult
    • Transport Gratuit
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte) - 1
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Cod produs:L5870
    Producător:SIGNAL
    • Găsit undeva mai ieftin?Spune-ne
    • SEAP? Publicăm imediat!
    • Instalator sau revanzător?Cere ofertă
    Transport gratuit peste 1000 RON
    Retur gratuit
    Livrare rapidă
    Suport tehnic gratuit
    Din august 2019, vindem modelul AI-8C.
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Aparatul de sudat fibre optice Signal Fire AI-8C
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Vedere a ghidajelor fibrei
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Vedere a trusei de unelte. Tava retractabilă conține cleaverul de fibră de înaltă precizie.
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Cutia de instrumente poate fi folosită ca platformă de lucru. Setul include un scaun/masă, care este poziționat pe cutie pentru transport.
    Toate accesoriile necesare sunt adăpostite în sertarul cu două niveluri
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Cleaverul de fibră inclus
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Alte accesorii incluse: sticluța pentru alcool izopropilic, stripperul universal, stripperul pentru cabluri plate, set de electrozi de schimb și pensulă
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Include și sursă și cablu USB
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)
    Carrying belts for both: splicer and toolbox. A set of keys for closing the box.
    Signal Fire AI-8C este succesorul modelului AI-8. Cu un software îmbunătățit și procesul de sudare optimizat, timpi de sudare au fost reduși. Timpul minim necesar pentru o sudură este de 6 secunde (pentru modelul anterior - 8 secunde), iar pentru încălzirea tuburilor termo-contractabile de 15 secunde (model anterior - 18 secunde).
    Diferența dintre modele este accentuată de culorile diferite ale carcaselor.
    Setul include:
    • aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C
    • trusă de unelte
    • set de electrozi de rezervă
    • tăietor de fibră optică
    • stripper universal
    • stripper pentru cablu plat
    • cutie pentru deșeuri
    • pensulă de curățat
    • curele de transport (pentru aparat și cutie)
    • alimentator
    • fibră de calibrare
    Signal Fire AI-C8 L5870 este o noutate pe piața aparatelor de sudat fibra optică. În ciuda tehnicilor avansate de poziționare și sudare a fibrei, echipamentul este ofertat la un preț foarte competitiv. Precizia lucrărilor efectuate cu Signal Fire AI-8 va fi cu siguranță apreciata atât de utilizatorii începători cât și de instalatorii cu experiență. Calitatea și fiabilitatea sudurilor efectuate cu Signal Fire AI-8 au fost confirmate de o serie de teste efectuate în diferite condiții de mediu și pe mai multe tipuri de fibră optică.
    Signal Fire este o companie dezvoltată dinamic, specializată în producția de aparate de sudat fibrele optice. Sediul central din Chengdu, angajează aproape 200 de profesioniști. Echipamentele sunt construite cu componente de top de la producători de renume (inclusiv Europeni) bazate pe soluții tehnologice conforme standardelor și certificărilor mondiale. Caracteristica distinctivă a aparatelor de sudat fibra optică de la Signal Fire este utilizarea telefoanelor inteligente pentru configurare și arhivarea datelor de funcționare pentru diagnostic. Produsele acestei companii au căpătat recunoaștere în piața de profil din întreaga lume.
    Signal Fire AI-8C utilizează tehnologia de aliniere a miezului (există opțiune de aliniere a stratului exterior de protectie) care asigură atenuarea minimă a îmbinărilor. Firele de fibră sunt poziționate de către 6 motoare pas cu pas de la Siemens, ceea ce reprezintă o excepție absolută în această categorie de preț. Dispozitivul de sudare poate fi utilizat atât pentru lucrul cu trasee de fibră optică cu o lungime de 100 kilometri, cât și pentru sistemele FTTH care necesită conexiuni punct-la-punct scurte, în instalații LAN și sisteme de supraveghere video pe bază de fibre. Modelul AI-8C este controlat de un procesor quad-core care asigură timpi rapizi de reacție (splicerul este gata de funcționare după 3 secunde) și asigură rapiditatea operațiilorde sudură și de încălzire a manșonului. Splicerul este unul dintre cele mai rapide dispozitive de acest gen, disponibil în prezent pe piață și cel mai rapid din clasa sa de preț.
    Ecranul de 5,1 inci cu rezoluție de 800x480 pixeli și luminozitatea reglabilă fact utilizarea sa fie simplă și intuitivă, chiar și în condiții de iluminare dificile. Sistemul optic oferă factor de mărire de 300 , ceea ce face foarte ușor să observați operațiile de îmbinare și analiza vizuală a rezultatelor (în două planuri). Durata minimă de îmbinare este de 6 secunde , iar timpul de încălzire a manșonului (manșoane de 40 mm) este de numai 15 secunde . Lumina încorporată permite operatorului să lucreze chiar și fără alte surse de lumină.
    Ghidajele universale de fibră asigură confortul și rapiditatea în utilizare - pot susține fibre SM sau MM de 250 μm sau 900 μm în tampoane sau tuburi, pigtailuri, fibre izolate în cauciuc, multi fibre sau cabluri DROP. Aparatul de sudură redă diferite moduri programabile cât și modul Auto ce funcționează perfect în majoritatea cazurilor.
    Carcasa este făcută din metal acoperit cu un strat de protecție din cauciuc. Camera de sudare și cuptorul de încălzire sunt făcute din polimeri de înaltă calitate. Setul include o cutie de unelte ce conține toate uneltele necesare, sursă de alimentare și accesorii (amplasate într-un sertar pe două niveluri montat pe șine metalice). Ce este important , instalatorul nu trebuie să scoată aparatul de sudură din carcasă în timpul lucrului - cutia oferă un suport solid și stabil. Întreaga cutie este făcută din plastic durabil și are un element detașabil ce poate fi folosit pe post de scaun sau masă mică.
    Echipamentul este dotat cu baterie reâncărcabilă 7800mAh ce are suficient curent pentru cca 200 de suduri și cicluri de încălzire ale cuptorului. Timpul de încărcare al bateriei este de numai 3.5 h. Conceptum "Press and remove" (apăsaţi şi scoateţi) al compartimentului bateriei permite schimbarea foarte rapidă a bateriei (se poate achiziționa o baterie de rezervă). Adiţional, aparatul de sudură AI-8C este dotat cu un conector USB pentru încărcarea unui telefon inteligent+++
    Softwareul splicerului permite utilizatorului să activeze așa-numita blocare inteligentă. În acest mod, utilizatorul are posibilitatea de a limita utilizarea splicerului - de exemplu atunci când îl închiriază. Se pot seta următoarele restricții:
    * splicerul este blocat în mod implicit; este necesar să deblocați folosind un telefon predefinit,
    * splicerul este deblocat pentru a efectua un anumit număr de suduri - după care va rămâne blocat,
    * splicerul este deblocat pentru o perioadă limitată de timp (utilizatorul definește intervalul); după aceea, splicerul va rămâne blocat.

    Elemente distinctive:
    • 6 motoare pentru poziționarea fibrelor
    • Opțiuni de aliniere core to core sau cladding to cladding
    • Opțiune modul AUTO
    • factor de mărire x300
    • Procesor quad-core care oferă timp de răspuns rapid
    • Timp de splicing de la 6 secunde
    • Perioada de incalzire a tububului termocontractabil de 15 s pentru cel de 40 mm
    • Configurare cu aplicația smartphone dedicată (Android / iOS)
    • Aplicația poate crea rapoarte de operare (export la xls)
    • Ecran mare (5.1 '') cu luminozitate reglabilă
    • Carcasă metalică dedesubt acoperită cu strat de cauciuc
    • Lampa LED încorporată
    • Baterie de mare capacitate (7800 mAh, aproximativ 200 de operații de împletire și încălzire)
    • Timp de încărcare a bateriei: aproximativ 3,5 ore
    • Alimentare Powe cu adaptor USB
    • Suporturi universale de fibre
    • Cutie de transport de înaltă calitate
    • Set complet de accesorii
    Splicerul vine gata de funcționare. Pentru munca de zi cu zi nu are nevoie de nici o configurație sau o aplicație suplimentară. Aplicația disponibilă înGoogle Play sau AppStoreeste necesară numai pentru gestionarea avansată, de ex. pentru modificarea programului implicit de îmbinare sau a setărilor de calibrare datorită condițiilor de mediu extrem de schimbătoare. Aplicația include, de asemenea, un manual de instrucțiuni în limba engleză și videoclipuri instructive.
    Apletul oferit de producător permite utilizatorului să schimbe parametrii atât pentru parametrii de bază cât și pentru funcțiile avansate ale aparatului de sudură. Este de asemena posibilă funcționarea în mod full manual cu poziționarea manuală a fibrelor în cele două planuri. Apletul permite utilizatorului să vadă istoricul sudurilor efectuate (opțional cu poze pentru cele prost făcute) și exportarea lui pe o foaie de calcul (cu opțiuni de filtrare).
    Atenție: garanția pentru bateria reîncărcabilă este de 12 luni.
    Specificaţii
    NumeSplicer Signal Fire AI-8C
    CodL5870
    Aliniere fibre
    core-to-core
    cladding-to-cladding
    manual
    Timp sudare6 s
    Timp încălzire
    15 s (40 mm)
    Număr motoare ghidaje fibră6
    Auto-focusDa
    Compatibilitate tipuri de fibră
    SM (G.652, G.657), MM (G.651), DS, NZDS (G.655)
    Atenuare suduri (tipic)
    0.025 dB (SM), 0.01 dB (MM), 
    0.04 dB (DS/NZDS)
    Atenuare pe returmin. 60 dB
    Calibrarea arcului electricautomatizat în timp real, manual
    Durata de viață electrozi
    cca. 3000 suduri (setul include electrozi de schimb)
    Diametru fibre compatibile
    buffer: 80-150 μm
    manta: 100-1000 μm
    Lungime tăiere fibră
    8 - 16 mm (250 μm suprapunere): 
      16 mm (>250 μm suprapunere)
    Testul de rezistență
    Da (2 N)
    Magnificarex300 (în axa X sau Y; x150 în ambele axe simultan)
    Afișaj5.1" color TFT, 800x480 pixeli
    Alimentare7800 mAh baterie litiu reîncărcabilă, timp încărcare 3.5 h
    100-240 VAC alimentator 13.5 VDC / 4 A 
    Temperaturi funcționare-15°C...+50°C
    Umiditate funcționare (RH)
    < 95% (fără condesare)
    Greutate2.08 kg (aparatul cu baterie)
    7.1 kg (setul întreg)
    Dimensiuniaparat: 130 x 122 x 148 mm
    trusă: 270 x 237 x 293 mm
    Remarcilampă LED incorporată 
    aplet de configurare și diagnostic
    tuburi term-contractabile de până la 60 mm
    SIGNAL
    L5870

    Fișă tehnică

    Tip fibră
    SM+MM
    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte) - 1

    Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-8C (cu trusă de unelte)

    Cerere ofertă instalator

    Cerere ofertă pentru firme instalatoare

    -+
    SEAP

    Completați formularul de mai jos cu produsele dorite pentru publicare în SEAP și revenim cât mai rapid cu un răspuns