Splicer fibră optică profesional

176 (de) produse

Catalog
Grilă
ULTIMODE PC-311D este este un patchcord multimode +++OM3+++ cu lungimea de 3 m şi conectori LC la ambele capete. Conectorii LC sunt caracterizaţi printr-o instalare uşoară şi oferă posibilitatea utilizării unui număr mare de porturi optice. Conectori LC sunt versiuni miniaturale ale conectorilor SC (de dimensiunea mufelor RJ-45) şi datorită dimensiunilor mici sunt adesea folosiţi în modulele SFP.
3353 leiPreț
Patchcordul singlemode ULTIMODE PC-555D1 este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
2509 leiPreț
ULTIMODE PC-357D este un patchcord duplex cu o lungime de 1.5 metri format din două fibre multimode, dispuse paralel, terminate la un capăt cu un conector ST dublu iar la un capăt cu un conector LC dublu. Conectorii LC sunt caracterizaţi printr-o instalare rapidă şi oferă posibilitatea de a folosi porturi optice de înaltă densitate. Aceştia sunt versiuni miniaturale ale conectorilor SC.
2332 leiPreț
Patchcord SC-LC duplex singlemode ULTIMODE PC-515D cu lungime de 1.5 m ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectorii optici de tip LC, datorită dimensiunilor reduse, sunt ideali pentru echipamentele de fibră optică cu densitate mare de porturi, iar conectorii SC sunt momentan cei mai populari pentru...
Patchcord-ul single-mode ULTIMODE PC-515S este o prelungire de fibră optică cu lungimea de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri. Conectorii optici de tip LC, datorită dimensiunilor reduse, sunt ideali pentru echipamentele de fibră optică cu densitate mare de porturi, iar conectorii SC sunt momentan cei...
437 leiPreț
Patchcord-ul ULTIMODE PC-511D este format din două fibre singlemode de cablu optic, dispuse paralel, cu o lungime de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
2092 leiPreț
Patchcord-ul ULTIMODE PC-522D este format din două fibre singlemode, dispuse paralel, cu o lungime de 1 metru ajută la conectarea echipamentelor optice (media convertoare, module SFP, etc.) între ele sau cu cutii terminale/ODFuri.
2374 leiPreț