Splicer fibră optică profesional

26 (de) produse

Catalog
Grilă
Mufa unghiulară de compresie MASTER BNC 59 E8278 este construită din bronz placat cu nichel. Caracteristicile conectorului monolitic au fost ajustate special pentru a se potrivi cablurilor CAMSET/RG-59. Construcţia si precizia ridicată a produsului permit o instalare ușoară pe cabluri. Metoda de compresie este foarte simplă și garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp.
720 leiPreț
Conectorul MASTER E80362 este fabricat din bronz placat cu zinc, special pentru cablurile coaxiale RG-11. Este un proces special, de mare precizie, pentru o instalare cât mai uşoară pe cablu. Metoda de compresie este foarte simplă și garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp. Filetul precis elimină problemele de înșurubare a conectorilor pe cabluri. Inelele duble de...
659 leiPreț
Mufa de compresie rapidă 90 QF 113 MASTER E80348 este construită din bronz placat cu zinc. Caracteristicile conectorului monolitic au fost adaptate special cablurilor TRISET. Mufa este destinată sistemelor headend sau multiswitch in care cablurile se scot si monteaza des, lipsa filetului permite conectarea si deconectarea rapidă păstrand totusi conectivitatea bună.
639 leiPreț
Mufa de compresie MASTER RG6 E80332 pentru cabluri coaxiale RG-6 este fabricată din bronz placat cu zinc. Precizia din procesul de fabricare garantează un contact perfect şi un aspect profesional al mufei. Mufarea prin compresie este foarte simplă și şi rapidă.
253 leiPreț
Oferta noastra include mai multe produse, numite "mufe-F". Prin ce se deosebesc? Pentru a afla, va recomandam sa cititi acest articol "***Diferite tipuri de mufe-F***www.dipol.com.pl/bib57e.htm***".
113 leiPreț
Mufa F MASTER E80345 este fabricată din bronz placat cu zinc. Caracteristicile conectorului au fost special ajustate pentru cablurile RG6 triplu ecranate. Construcţia si precizia ridicată a produsului permit o conectare simplă cu cablurile. Metoda de compresie la instalare este foarte simplă și garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp. Filetul precis elimină...
253 leiPreț
Mufa de compresie F 6 MASTER E80342 este fabricată din bronz placat cu zinc. Caracteristicile conectorului au fost special ajustate pentru cablurile TRISET. Construcţia si precizia ridicată a produsului permit o conectare simplă cu cablurile. Metoda de compresie la instalare este foarte simplă și garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp. Filetul precis elimină...
253 leiPreț
Mufa RCA profesională E80440 este realizată din alamă placată cu nichel și este special proiectată pentru cablurile CAMSET/RG-59. Înalta precizie asigură o calitate superioară și un aspect profesional. Metoda de compresie la instalare este foarte simplă și garantează o conexiune bună și stabilă pentru o lungă perioadă de timp.
389 leiPreț
Mufa profesională E3006 de antenă IEC este fabricată pentru Dipol de către firma americană PCT . Aceasă mufă de antenă monolitică (dintr-o bucată) IEC este facută din bronz placat cu zinc şi se potriveşte perfect cu cablul TRISET-113. Materialele folosite nu ruginesc şi rezistă oricăror intemperii. Calitatea şi atenţia acordată fabricării acestor mufe vă garantează pierderi minime de semnal,...
333 leiPreț
Mufa TV Mamă 90 F IEC 113 MASTER E3007 este facută din bronz placat cu zinc şi este proiectată pentru cablurile TRISET. Materialele folosite nu ruginesc şi rezistă oricăror intemperii. Calitatea şi atenţia acordată fabricării acestor mufe vă garantează atenuări minime, montaj uşor, precum şi un aspect profesional şi stabilitatea conexiunii.
500 leiPreț
Mufa IEC 313 E3008 este facută din bronz placat cu nichel şi este proiectată pentru cablurile TRISET. Materialele folosite nu ruginesc şi rezistă oricăror intemperii. Calitatea şi atenţia acordată fabricării acestor mufe vă garantează atenuări minime, montaj uşor, precum şi un aspect profesional şi stabilitatea conexiunii.
468 leiPreț