NVR 4K Hikvision DS-7632NI-K2 (32canale, 256Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)

Hikvision DS-7632NI-K2 este un înregistrator video modern , de rețea IP capabil să monitorizeze, să înregistre... Vezi mai mult
    • Transport Gratuit
     NVR 4K Hikvision DS-7632NI-K2 (32canale, 256Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264) - 1
     NVR 4K Hikvision DS-7632NI-K2 (32canale, 256Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)
    Cod produs:K22326
    Producător:HIKVISION
    • Găsit undeva mai ieftin?Spune-ne
    • SEAP? Publicăm imediat!
    • Instalator sau revanzător?Cere ofertă
    Transport gratuit peste 1000 RON
    Retur gratuit
    Livrare rapidă
    Suport tehnic gratuit
    NVR 32 canale Hikvision DS-7632NI-E2 (160Mbps, 2xSATA, HDMI)
    Hikvision DS-7632NI-K2
    NVR 32 canale Hikvision DS-7632NI-E2 (160Mbps, 2xSATA, HDMI)
    Vedere din spate
    NVR 32 canale Hikvision DS-7632NI-E2 (160Mbps, 2xSATA, HDMI)
    Accesoriile incluse (1)
    NVR 32 canale Hikvision DS-7632NI-E2 (160Mbps, 2xSATA, HDMI)
    Accesoriile incluse (2)
    Caracteristici distinctive:
    • Rezoluție de înregistrare până la 8 MP ,
    • Suport pentru până la 32 Camerele IP Hikvision sau camerele compatibile Onvif de la alți producători,
    • Două ieșiri independente ale monitorului: HDMI1 (4K / 30Hz, 2k, 1080p / 30 / 60Hz), VGA2 (1080p / 60Hz),
    • Suport pentru două HDD SATA, fiecare până la 6 TB,
    • Lățime maximă de bandă totală (intrare / ieșire): 256/160 Mbps ,
    • Suport pentru ANR,
    • Suport pentru compresia video H.265 / H.264 + / H.264 / MPEG4
    • VCA analiza imaginii,
    • Integrarea cu casele de marcat prin intermediul POS ,
    • 1 x USB 2.0, 1 x interfețe USB 3.0,
    • Monitorizarea LAN, a camerelor.
    Hikvision DS-7632NI-K2 este un înregistrator video modern , de rețea IP capabil să monitorizeze, să înregistreze și să redea imagini de la 32 de camere IP cu rezoluții de până la 8 MP. Acest NVR autonom cu două ieșiri video (rezoluție HDMI până la 4K și VGA până la 1080p) poate fi conectat direct la monitoare sau televizoare, fără a fi nevoie de un calculator suplimentar. Vizualizarea fiecărei ieșiri poate fi configurată independent (ferestre diferite), iar ferestrele pot afișa imaginea de la orice cameră. Două porturi SATA permit conectarea a 2 hard disk-uri cu o capacitate de până la 6 TB fiecare. În cazul unei depășiri a memoriei, funcția de suprascriere automată împiedică pierderea celor mai recente date. Porturile USB încorporate permit utilizatorului să conecteze un stick de memorie sau un disc extern și să copieze fragmente specifice pe suportul extern de date.
    Specificaţii tehnice:
    ModelHikvision DS-7632NI-K2
    CodK22166
    StandardIP
    Număr de canale32
    Lățime maximă de bandă  (IN / OUT) [Mbps]256 / 160
    Conexiuni la distanțămax. 128
    HDDMax 2x 6 TB HDD SATA
    Ieșiri video
    HDMI, VGA
    Modurile de afișare HDMI / VGAHDMI: Max. 4k (3840 x 2160)
    VGA: Max. 1080p (1920 x 1080)
    Rezoluție maximă de înregistrare8 MP
    Redare sincron8 canale
    Decoding2 canale  4k , 8 canale  1080p 
    S.M.A.R.T.DA
    Modele de camere compatibile
    ACTI, Arecont, AXIS, Bosch, Brickcom, Canon, PANASONIC, Pelco, SAMSUNG, SANYO, SONY, Vivotek, ZAVIO, ONVIF or PSIA
    Ethernet port
    RJ-45 10/100/1000 Mbps (Auto)
    Compresie video
    H.265+/H.265/H.264+/H.264/MPEG4
    Înregistrare Continuă, programare, detectare a mișcării, evenimente (VCA)
    ProtocoaleTCP/IP, DHCP, Hik-Connect,  DNS, DDNS, NTP, SADP, SMTP, NFS, iSCSI, UPNP, HTTPS, RTSP
    BackupUSB , la distanță
    Funcție ANR
    DA
    Audio IN/OUT
    RCA 1 / 1
    Alarm IN/OUT
    4/1
    Conectori suplimentari1 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
    Mobile accessAndroid, iOS
    BrowserIE
    Temp. funcționare
    -10 ... 55 °C
    Consum
    <15 W (fără HDD)
    Tensiune alimentare
    12 VDC 
    Dimensiuni ( S x G x W )385 x 315 x 52 mm
    Greutate2.97 kg

     

    //compresie video/H.265+ ///
    H.265 / H.265 + - rapoarte de compresie mai mari cu o calitate video identica cu H.264
    Înregistrarea locală și transmisia de rețea pot utiliza metode de comprimare H.265+, H.265, H.264 + sau H.264 care asigură o bună calitate a imaginii cu o lățime de bandă relativ mică și un spațiu pe disc (în fiecare caz, tipul de compresie selectat trebuie sa fie compatibil ciu camerele utilizate.). În comparație cu H.264, H.265 poate reduce cu jumătate fluxul de date, ceea ce se traduce în economii proporționale ale spațiului pe disc sau ale timpului de retenție extins. H.265+ și H.264+ sunt standardele Hikvision bazate pe sistemele originale și optimizate pentru aplicațiile CCTV. Acestea diminuează în continuare fluxurile în scenariile tipice de supraveghere video. Pentru a utiliza orice metodă de comprimare disponibilă, trebuie să fie acceptată de camerele conectate. Metoda de comprimare poate fi specificată individual pentru fiecare canal.
    Analiza inteligentă a imaginii
    NVRul suportă alarme generate de funcțiile VCA (detecție chip - față, funcție de recunoaștere a plăcuțelor de înmatriculare, trecere linie virtuală, detecție intrus în o anumită zonă, etc.) implementate în camere. Răspunsul la un astfel de eveniment (ex. o persoană traversează linia virtuală într-o direcție anume) poate fi schimbarea stării ieșirii de alarmă, trimițând astfel, ex. notificări prin e-mail transmise către un centru de comandă, în funcție de configurația sistemului. Analizele avansate permit utilizatorului/instalatorului să implementeze proiecte mult mai avansate, să caute evenimente și să pre seteze înregistrări inteligente ce salvează memoria hardului.
    Acoperirea continuă a evenimentelor
    Cu suportul ANR (Automatic Network Replenishment), orice cameră IP echipată cu o cartelă de memorie poate înregistra video în absența conexiunii la rețea. După restaurarea conexiunii la rețea, înregistrările sunt sincronizate automat cu cele înregistrate pe NVR. Aceasta asigură acoperirea continuă a evenimentelor, chiar și în cazul problemelor de comunicare dintre cameră și NVR.
    Moduri speciale de înregistrare
    IP CCTV systems based on Hikvision IP cameras and NVRs can be configured for continuous recording with special parameters in the case of specific events. Each channel can be configured individually in this aspect. It is possible to increase the frame and bit rates, independently of the continuous recording settings. After the occurrence of an event (motion detection, camera tampering etc), the NVR automatically switches to the event-recording mode (usually with higher parameters). During the rest of the time the recording is carried out in the continuous mode. The increased parameters just before and after the event allow to play back every second of the period with high detail and smoothness, while the recordings between events may have a much lower performance, taking significantly less space on the storage media.
    Aplicații usor de utilizat pentru clienți
    Sistemele de monitorizare bazate pe DVR-uri pot fi controlate prin programul iVMS 4200. Prin acest software se pot configura şi organiza toate DVR-urile, NVR-urile, camerele IP şi analogice (în sistemele hibride). Cu iVMS 4200 utilizatorul poate administra de la distanță până la 256 dispozitive, utilizând maxim 4 monitoare. Un singur monitor poate afișa imagini de la maxim 64 de camere. Pe lângă configurarea sistemului și monitorizarea live, aplicaţia poate fi utilizată pentru redarea, notificarea, transmisia audio de la distanță în ambele sensuri, creare de hărți electronice pentru un viitor sistem pe mai multe niveluri.
    Panoul de control al aplicației iVMS-4200
    Hik-Connect este un aplet pentru echipamente mobile ce rulează sisteme de operare precum Android sau iOS. Poate fi utilizat pentru monitorizare în timp real la distanță sau redare de înregistrări de pe DVR, NVR sau camere de rețea (IP) prin rețele Wi-Fi, 2G, 3G sau 4G. Apletul se conectează cu echipamentele prin adrese IP și/sau prin serviciul P2P cloud.
    Meniul de pornire al aplicației Hik-Connect
    cu vizualizare live
    Vizualizare live
    Lucrul în cloud
    Hik-Connect este de asemena un serviciu de rețea pentru echipamentele Hikvision. Serviciul se bazează pe procesarea datelor în mediu Cloud și integrează următoarele funcții:
    • Acces la distanță prin cloud - permite accesul la echipament fără a mai fi nevoie de o adresă de IP externă. Vor fi necesare doar setări de bază ale rețelei. Apletul, de pe un calculator personal sau telefon inteligent, se conectează cu echipamentul prin serviciul P2P,
    • Server DDNS - DDNS atribuie un nume fix de domeniu unei adrese IP dinamice (Dynamic DNS). Această caracteristică este folositoare când ISP-ul nu ppoate atribui abonaților adrese de IP fixe. Condiția utilizării DDNS este de a beneficia de o adresă IP publică și redarea accesului din exterior către porturile de comunicații ale DVR/NVR-ului (server și http, implicit 8000 și 80). Conexiunea este posibilă cu ajutorul unui browser web, aplet client pe un PC și pe telefon.
    instrument LAN pentru organizarea sistemelor Hikvision IP CCTV
    SADP (Search Active Device Protocol) este un utilitar gratuit și ușor de utilizat pentru căutarea camerelor IP Hikvision și a DVR / NVR-urilor Hikvision în rețeaua locală. Software-ul de căutare poate fi de asemenea utilizat pentru modificarea parametrilor de rețea ai dispozitivelor Hikvision, inclusiv schimbarea parolelor sau recuperarea parolelor implicite. Informații detaliate privind software-ul și utilizarea acestuia sunt conținute în articolul SADP - aplicaţia pentru managementul echipamentelor de supraveghere Hikvision.
    HIKVISION
    K22326
     NVR 4K Hikvision DS-7632NI-K2 (32canale, 256Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264) - 1

    NVR 4K Hikvision DS-7632NI-K2 (32canale, 256Mbps, 2xSATA, Alarmă IN / OUT, VGA, HDMI, H.265 / H.264)

    Cerere ofertă instalator

    Cerere ofertă pentru firme instalatoare

    -+
    SEAP

    Completați formularul de mai jos cu produsele dorite pentru publicare în SEAP și revenim cât mai rapid cu un răspuns