Ethercom.ro vă pune la dispoziție o echipă de profesioniști ce pot manufactura orice combinație de cabluri coaxiale pentru sistemele de telecomunicații în 50 de ohmi cu benzi între 50 MHz și 5 GHz. Recomandăm pentru echipamente de tip LoRa care comunică în banda liberă de 868 MHz cabluri RF tip LMR-240 sau LMR-400. Această bandă este folosită din ce în ce mai mult pentru echipamentele de minare criptomonede, în special pentru rețeaua de minare Helium.
Cablurile LMR-400 au avantajul de a avea atenuări foarte mici, fiind potrivite pentru trasee lungi, 20+ m, dezavantajul lor principal este însă grosimea de aproape 1 cm, si rigiditatea, acestea punând stres fizic pe conectori subțiri tip SMA sau SMA RP. Recomandându-se folosireea unui pigtail RF înaintea echipamentului de minare și a antenei.
Cablurile LMR-240 sunt soluția ideală pentru minarea criptomonedelor cu echipamente LoRa de 868 MHz, au atenuare acceptabilă, nu sunt forte groase, sunt flexibile și permit utilizarea oricărei mufe, de la N tata/mamă la SMA, SMA RP, TNC, FME și multe altele.

În categoria noastră de echipamente pentru comunicații 868 MHz, puteți găsi toată gama noastră de conectică și antene pentru 868 MHz.

Pentru a comanda un cablu vă rugăm folosiți formularul de mai jos și vom reveni cu o ofertă în cel mai scurt timp. Aceste cabluri pot fi folosite si la antene PMR, CDMA, sisteme de emisie 868 MHz, GSM, 3G, 4G si telecomunicații Wi-Fi in 2.4 GHz și 5 GHz.
-+