Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

    • Pachet
    ODF rackabil 24xSC simplex 1U 19'' glisant alb - 1
      • Pachet
      Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
      Patch panel ODF Fibertechnic pentru 24 cuple SC/E2000 simplex/LC duplex  pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
      24669 lei23436 leiPreț normal-5%opritPreț
      Modul SFP 1,25G FS-B5324-FL03D WDM (Wavelength Division Multiplexing) single mode, ce folosește o singură fibră, bi-direcțional, TX/RX în banda   1550/1310nm   wcu distanță maximă de transmisie de  3km, conector LC simplex și modul DDM (Digital Diagnostics Monitoring).
      4915 leiPreț
      Aparat de sudat fibră optică Signal Fire AI-9 / powermetru + sursă laser încorporate (cu trusă de unelte ) - 1
        • Transport Gratuit
        Fire AI-9 este cel mai recent model al liniei Signal Fire aparate pentru sudura fibrelor optice, utilizate cu succes în instalații de fibră optică de câțiva ani.
        5.58889 leiPreț
        Accesorii pentru sudare fibre optice
        Ancora TELENCO DROP permite fixarea unei fibre FTTH sau a unui microcablu optic pe un stâlp. Corpul ancorei este acoperit cu un strat rezistent la UV. Prinderea este făcută pentru cabluri rotunde cu un diametru de 3 - 6 mm.
        872 leiPreț
          • Pachet
          ODF rackabil 24xSC duplex 1U 19'' glisant alb - 1
            • Pachet
            Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
            Patch panel ODF Fibertechnic pentru 24 cuple SC/E2000 simplex  pentru montarea în dulapuri și rack-uri RACK 19”. ODF-ul Fibertechnic este rabatabil și are șine glisante pentru accesul simplu și comod la casetele de sudură, splicer-uri și fibrele din interiorul acestuia. 
            24669 lei23436 leiPreț normal-5%opritPreț
            Modul SFP 1,25G FS-B3524-FS20D WDM (Wavelength Division Multiplexing) single mode, ce folosește o singură fibră, bi-direcțional, TX/RX în banda   1310/1550nm   cu distanță maximă de transmisie de  20km, conector SC simplex și modul DDM (Digital Diagnostics Monitoring).
            5226 leiPreț
            În set: Powermetru optic, Borcan cu dozator pentru alcool izopropil, Cleaver de fibră, Striper universal pentru izolaţie, Stripper pentru cablurile optice plate, Tester laser de fibră optică, ; Caracteristici principale: Pregătirea petru splicing a celor mai utilizate fibre optice...
            92772 leiPreț
            Cablul de fibră optică cu 2 fibre FTTX Flat Drop este un cablu plat, autoportant. S-a utilizat o fibră G.657A1 singlemode cu o rază de îndoire redusă de doar 10 mm. Armarea constă din două tije de armare FRP (polimer armat cu fibre) cu un diametru de 0,4 mm (Fig. 3) și, în plus, un fir de oțel cu un diametru de 1 mm. Învelișul este confecționat din LSZH (Low Smoke Zero Halogen) - rezistent...
            058 leiPreț

            La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.