Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Panoul frontal ULTIMODE P-24SC-DUPLEX este destinat cutiilor de distribuţie optică 1U. Cutiile ULTIMODE sunt folosite în sisteme FTTX ca puncte de distribuţie şi/sau patch paneluri (cutii de distribuţie). Panelul este confecţionat din oţel vopsit negru în câmp electrostatic.
1859 leiPreț
Adaptor cuplă pentru fibre optice (cu conector centrujor) folosit pentru conectarea patchcord-urilor multimodale OM4 de transmisie terminate cu conectori SC duplex. Este un element pasiv al rețelei care servește la conectarea fibrelor optice într-o fanta aeriană centrată cu precizie prin intermediul unui mufă optică.
251 leiPreț

La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.