Nr. canale

Nr. canale

Rezoluție

Rezoluție

Viteză transmisie

Viteză transmisie

Nr. Porturi

Nr. Porturi

WDM

WDM

Canale audio

Canale audio

Diagonala ecran

Diagonala ecran

Nr. fibre

Nr. fibre

Splicer fibră optică profesional

Fibra optica - echipamente si accesorii

Filtre active

Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Panoul frontal pentru ODF fibră FiberTechnic. Această versiune vine cu spațiu de montare pentru 12 cuple duplex SC sau LC quadruplex. Realizat din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, se montează pe ODF folosind 4 șuruburi.
3406 leiPreț
Cutișa de distribuție cu fibră optică cu 12x panou SC simplex este proiectată pentru a termina cablurile de fibră optică și a sudura fibrele cu pigtail-uri. Această cutie are opțiunea de a monta până la 12x adaptori SC simplex și tăvi de sudură. Este destinată utilizării în punctele de distribuție și conectare. Aceasta reprezintă o soluție foarte bună pentru terminarea cablului de fibră...
11106 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Panoul frontal pentru ODF fibră FiberTechnic este o soluție excelentă pentru organizarea fibrelor optice, deoarece vine echipat cu spațiu de montare pentru 24 de cuple optice duplex SC sau LC quadruplex. Acesta oferă suficientă capacitate pentru acomodarea și gestionarea a 24 de adaptoare optice, permitând conectarea și distribuția fibrelor optice într-un mod eficient. ...
3406 leiPreț
Patchpanel ODF fibră optică retractabil pentru montare în dulapuri RACK de 19 inch. Este compatibil cu diverse panouri frontale cu 12-48 monturi pentru adaptoare. Construcția sa simplă cu sistem retractabil permite un acces ușor în interior. Este realizat din aluminiu, fiind ușor și rezistent. Este acoperit cu o vopsea anodizată.
19058 leiPreț
Patchpanel ODF fibră optică retractabil cu șine pentru montare în dulapuri RACK de 19 inch. Este compatibil cu diverse panouri frontale cu 12-48 monturi pentru adaptoare. Construcția sa simplă cu sistem retractabil permite un acces ușor în interior. Este realizat din aluminiu, fiind ușor și rezistent. Este acoperit cu o vopsea anodizată.
21264 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Cutie de abonat albă CSB15 4xSC cu 4 porturi pentru adaptoare SC Simplex sau 4xLC duplex și o tavă pentru sudarea fibrelor optice cu pigtails Priză de fibră optică montată la suprafață utilizată în instalațiile FTTH și FTTX. Cutia este ușoară și compactă, mai ales utilă pentru fixarea pigtail-urilor și a fibrelor optice.
1577 leiPreț

La categoria fibră optică, găsiți o gamă largă de cabluri de fibră optică, media convertoare, switch-uri, module SFP precum și accesorii de montare precum bărcuțe sau amorozi și accesorii necesare pentru construirea rețelelor de fibră optică, sub pământ sau suspendate pe clădiri sau stâlpi. Soluțiile și tehnologiile moderne din fibră optică precum: WDM, CWDM, PON garantează stabilitatea și securitatea rețelei. Echipa noastră de asistență tehnică vă va răspunde la toate întrebările și vă va sfătui pentru alegerea componentelor optime din fibră pentru nevoile dvs.