Acest website colectează date personale și folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații, faceti click aici.

Tensiune alimentare

Tensiune alimentare

Nr. canale

Nr. canale

Producător

Producător

Comunicare wireless

Comunicare wireless

Tip controller

Tip controller

Splicer fibră optică profesional

Automatizari casa

Filtre active

Tensiune nominală: 220 ... 240 V, 50 / 60 Hz ; Consum: 8.7 W ; Flux luminos: 806 lm ; Temperatură lumină: Caldă, 2700 K ; Tipul...
4427 leiPreț
Automatizari casa - Soluția inteligentă și accesibilă pentru transformarea locuinței tale!

Descoperă gama noastră de automatizări casa, concepută pentru a aduce confort și eficiență în viața de zi cu zi. Indiferent dacă dorești să controlezi iluminatul, temperatura, aparatele electrocasnice sau sistemul de securitate, avem soluțiile perfecte pentru tine.

Beneficii:

1. Valoare excelentă - Oferim soluții de automatizare de înaltă calitate la prețuri accesibile. Transformă-ți casa într-un spațiu inteligent cu un buget convenabil.

2. Eficiență energetică - Prin automatizarea diverselor aspecte ale locuinței tale, vei economisi energie și bani pe termen lung. Gestionează consumul de energie în mod inteligent și redu costurile lunare.

3. Confort personalizat - Controlul intuitiv al sistemului de automatizare îți permite să ajustezi setările în funcție de preferințele tale individuale. Creează un mediu plăcut și personalizat în fiecare cameră.

4. Siguranță îmbunătățită - Monitorizarea și controlul sistemului de securitate devin mai ușoare cu ajutorul automatizărilor. Fii mereu conectat la casa ta și asigură-ți pacea sufletească prin funcții avansate de securitate.

5. Compatibilitate universală - Produsele noastre sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive și platforme, asigurându-ți o integrare ușoară în ecosistemul existent al casei tale.

Descoperă acum soluțiile noastre inteligente de automatizare casa și transformă-ți locuința într-un spațiu modern și eficient, fără a depăși bugetul stabilit. Alege valoarea și calitatea la prețuri accesibile!