Rezoluție

Rezoluție

Producător

Producător

Categorie

Categorie

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

Distanță

Distanță

Montaj

Montaj

Comunicatie

Comunicatie

Tip priză

Tip priză

Tip extender HDMI

Tip extender HDMI

Serie

Serie

Splicer fibră optică profesional

HDMI

Filtre active

Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 3 metri plat permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
2805 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 5 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
4436 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată plat de 5 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
3295 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 7 metri plat permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
4562 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 10 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
7182 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 10 metri plat permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
6759 leiPreț
Video extenderul HDMI over IP H3614 Signal-HD este folosit pentru a înlocui un cablu HDMI pentru a lega o sursă de semnal HD la un televizor/monitor/proiector printr-un cablu UTP CAT5e/6 pe distanțe de maxim 100m sau mai mari printr-o rețea TCP/IP, setul include sender şi receiver.
57037 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 15 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
18643 leiPreț
Extenderul HDMI+USB over IP H3613 Signal-HD este folosit pentru a conecta (la maxim 100m) o sursă de semnal HD precum DVD player, DVR sau NVR la un televizor-monitor HD folosind un cablu UTP CAT5e/6, setul include sender şi receiver; porturile USB ale extender-ului permit controlul de la distanţă al unor echipamente de tipul DVR/NVR cu ajutorul unui mouse.
56698 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 20 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
24901 leiPreț
Descoperă tehnologia de ultimă generație cu cablu HDMI, disponibil la prețuri accesibile!

Indiferent dacă ești pasionat de gaming, de vizionarea filmelor sau de transmiterea conținutului multimedia, cablul HDMI este esențial pentru o experiență de înaltă calitate. Cu tehnologia avansată și designul ergonomic, cablul HDMI oferă o conexiune stabilă și clară între dispozitivele tale.

Beneficiind de cea mai recentă tehnologie, acest cablu HDMI este compatibil cu toate dispozitivele HDMI, inclusiv televizoare, laptopuri, console de jocuri și multe altele. Indiferent de rezoluția sau de formatul video, vei experimenta imagini și sunete de înaltă definiție, fără întreruperi sau distorsiuni.

Ce este și mai impresionant, cablul HDMI pe care îl oferim este extrem de accesibil, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. Ai posibilitatea de a te bucura de avantajele unei tehnologii de top, la un preț competitiv, făcându-l astfel o alegere excelentă pentru orice pasionat de tehnologie.

Alege cablul HDMI astăzi și bucură-te de o calitate superioară a imaginii și a sunetului, într-un mod convenabil și accesibil! Îmbunătățește-ți experiența multimedia și fii pregătit să fii impresionat de performanța extraordinară pe care o oferă acest cablu HDMI.

SEO-friendly keywords: cablu HDMI, tehnologie de ultimă generație, conexiune stabilă, imagini de înaltă definiție, sunet de calitate, prețuri accesibile