Ieșiri

Ieșiri

Sateliti

Sateliti

Dimensiune

Dimensiune

Material

Material

Câştig

Câştig

Telealimentat

Telealimentat

DC-out

DC-out

Canal revers

Canal revers

DC-pass

DC-pass

Unicable

Unicable

Monobloc

Monobloc

Splicer fibră optică profesional

Satelit

Filtre active

Sumatoare TV si TV/SAT
TV-SAT/EL-Z se foloseşte la însumarea semnalelor de la antena de satelit şi antena TV/rețeaua CATV; Caracteristici principale: Este prevăzut cu DC-pass pe calea SAT ;
1672 leiPreț
Multiswitch-ul MR-512 R70612 este de tip 5/12 (5 intrări și 12 ieșiri), fiind folosit la distribuția semnalului TV/CATV precum și a unui satelit către 12 receivere/televizoare. Acesta poate fi folosit și ca splitter CATV cu amplificare cu 12 ieșiri. Dacă abonații au receptoare SAT de tip PVR (cu două tunere), atuncu receiverul va ocupa două ieșiri ale multiswitchului.
85424 leiPreț
    • Transport Gratuit
    Multiswitch Terra MR-524 (1xSAT+CATV, 24 ieşiri, amplificat, CLASS A) - 1
      • Transport Gratuit
      Multiswitch-urile radiale din gama MR a producătorului Terra a fost create special pentru sistemele SatTV-CATV de dimensiuni mici şi medii (între 4 şi 70 de prize TV). Sunt echipamente high-end iar utilizarea acestora în interiorul imobilului este necesară. În cazul sistemelor mai mari, splittere şi tapuri ale seriei SD-5XX vor fi folosite în scopul extinderii distanţei liniilor de semnal.
      1.65216 leiPreț
      Sisteme satelit cu fibră optică
      Acest dispozitiv a fost proiectat pentru a converti în RF semnale SAT-IF, DVB-T şi FM/DAB transmise într-o reţea optică pasivă de către un TOU 232 KIT A9880. Echipamentul dispune de 4 ieşiri RF corespunzătoare fiecărei combinaţii polarizare-frecvenţă (VL-HL-VH-HH) şi una pentru semnalele DVB-T şi DAB.
      89644 leiPreț
      Antena satelit TELMOR 120 TT Standard este o antena satelit profesională dedicată sistemelor de distribuţie satelit pentru blocuri sau ansambluri rezidenţiale și oriunde este necesar un semnal stabil şi puternic. Construcția antenei îndeplinește toate cerințele reglementărilor poloneze cu privire la echipamentele pentru construcția instalațiilor de telecomunicații în locuințe multifamiliale
      65456 leiPreț
      Sisteme satelit cu fibră optică
      Acest dispozitiv a fost proiectat pentru a converti în RF semnale SAT-IF, DVB-T şi FM/DAB transmise într-o reţea optică pasivă de către un TOU 232 KIT A9880. Echipamentul dispune de 4 ieşiri RF individuale ce furnizează semnal DVB-T + DAB + FM, pe fiecare putând fi conectat câte un receiver de satelit.
      76839 leiPreț