Nr. Porturi

Nr. Porturi

Categorie

Categorie

Sertizare

Sertizare

Tip cablu

Tip cablu

Conector

Conector

Material

Material

Unități U

Unități U

Cu sursă

Cu sursă

Tip ODF

Tip ODF

Tip Keystone

Tip Keystone

Splicer fibră optică profesional

Rack 19" și diverse montaj

Filtre active

Dulap de telecomunicații de exterior termoizolat STZ 30U 19" cu dimensiuni 1729/625/816 cu clasă de etanșeitate IP56 montabil pe soclu din aluminiu 600x800. Întregul corp este realizat din aluminiu, ceea ce determină rezistența la coroziune și greutatea mică -  doar 49 kg . Acest lucru face ca dulapul să fie o alternativă ideală la dulapurile...
Carcasă metalică de exterior 288x303x114mm pentru echipamente FO și supraveghere IP. Aceasta poate adăposti un media convertor, sursa acestuia, două cuple SC duplex și, în spate, o casetă de suduri.
Rack 19 și diverse montaj este o categorie care include produse și accesorii pentru montarea echipamentelor în rack-ul 19 inch. Acestea sunt soluții profesionale și fiabile pentru organizarea și gestionarea cablurilor și a echipamentelor IT, de rețea și de telecomunicații. În această categorie veți găsi o gamă variată de produse, inclusiv rack-uri, dulapuri, sertare, suporturi pentru echipamente, prize și multe altele. Toate aceste produse sunt concepute pentru a oferi un mediu sigur și eficient pentru echipamentele dumneavoastră și pentru a vă ajuta să economisiți spațiu și să îmbunătățiți performanța sistemelor dumneavoastră.