Producător

Producător

Splicer fibră optică profesional

Suporți carcase camere

Filtre active

47,54 lei
4754 lei
Suporți carcase camere
Material: Material plastic - anvilNITE ; Sarcină suportată: 8 kg ; Distanţă de la suprafaţa de montare: 100 mm ; Lungime element de fixare: 120 mm ; <span...
4754 leiPreț
Supotul de camere pentru stâlp OR-150/T M5181 este o bridă de metal vopsită în câmp electrostatic proiectată pentru fixarea camerelor de supraveghere pe stâlpi cu diametru de 70 până la 280 mm. Suportul se prinde de stâlp cu ajutorul unei benzi metalice (de 1 m, inclusă în pachet) şi fixează orice cameră cu prindere în 4 şuruburi.
8323 leiPreț
Suporții pentru carcasele camerelor sunt esențiali pentru a asigura stabilitatea și securitatea echipamentelor de fotografiere. Această categorie include o gamă largă de suporți de la cele simple, de mână, la cele mai avansate, cu funcții de rotație și ajustare. Acești suporti sunt proiectați pentru a se potrivi cu diverse dimensiuni și forme de carcase de camere foto și video, astfel încât să puteți găsi cu ușurință un suport care să se potrivească nevoilor dumneavoastră specifice. Fie că sunteți un fotograf profesionist sau amator, un suport de calitate pentru carcasa camerei poate face toată diferența în obținerea celor mai bune imagini și videoclipuri.