Rezoluție

Rezoluție

Producător

Producător

Lungime

Lungime

Tip cablu

Tip cablu

Splicer fibră optică profesional

Cabluri HDMI

Filtre active

Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 10 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
7182 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 10 metri plat permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
6759 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 15 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
18643 leiPreț
Cablul HDMI 1.4 High Speed tată-tată de 20 metri permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii HD, 3D și 4K cu rezoluții de până la 4096x2160. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital, fără pierderi de calitate.
24901 leiPreț
Acest cablu HDMI este folosit pentru conectarea smartphone-urilor compatibile şi a camerelor digitale dotate cu interfaţă micro HDMI la un televizor sau monitor cu intrare HDMI.
368 leiPreț
Cablul Slim HDMI v1.4 High Speed tată-tată de dimensiuni mici şi o rază minimă de îndoire redusă permite conectarea dispozitivelor HDMI (receiver satelit, player Bluray, computer, consolă de jocuri etc) la un televizor LED, plasmă sau proiector cu intrare HDMI pentru transmisii FullHD cu rezoluții de până la 1920x1080. Cablul transmite atât semnalul audio cât şi cel video în format digital,...
1808 leiPreț
Cablul de fibră optică activă este utilizat pentru a conecta o sursă de semnal HDMI la un monitor / televizor situat până la 70 de metri distanță. Cablul acceptă standardul HDMI 2.0 (lățime de bandă de 18 Gbps). Are un diametru mic (4,5 mm) și nu necesită o sursă de alimentare externă (este alimentat de la portul HDMI).
51815 leiPreț
Cablul HDMI optic activ (AOC) este utilizat pentru a conecta o sursă de semnal HDMI la un monitor/televizor situat la max 50 de metri distanță. Cablul acceptă standardul HDMI 2.0 (lățime de bandă de 18 Gbps). Are un diametru mic (4,5 mm) și nu necesită o sursă de alimentare externă (este alimentat de la portul HDMI).
40915 leiPreț
Cablurile HDMI sunt esențiale pentru conectarea dispozitivelor audio și video, cum ar fi televizoarele, monitoarele și consolele de jocuri, la alte dispozitive, cum ar fi playerele DVD sau Blu-ray, laptopurile și telefoanele inteligente. Aceste cabluri transmit semnale digitale de înaltă definiție, oferind o experiență de vizionare și de jocuri de calitate superioară. Cu o gamă largă de opțiuni de lungime și calitate, cablurile HDMI sunt o soluție convenabilă și eficientă pentru a conecta dispozitivele multimedia, fără a compromite calitatea.