Producător

Producător

Montaj

Montaj

Unități U

Unități U

Adancime

Adancime

Splicer fibră optică profesional

Cabinete rack 10 inch

Filtre active

Cabinetele metalice rack de 10” reprezintă soluții constructive eficiente atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere al costului, pentru o integrare a componentelor active și pasive de rețea și telecomunicații.

Cabinetul metalic de 10-inch este un dulap rack sau un mini cabinet rack destinat instalării unor echipamente electronice sub formă de module.

În cazul rack-ului 10", fiecare modul este standardizat la o lățime de 10 inch (format îngust) și include urechile de fixare de fiecare parte a modulului, permițând instalarea în cadru cu ajutorul șuruburilor de fixare.

Modulele uzuale pot fi servere, echipamente de telecomunicații, echipamente de rețea, echipamente științifice și altele. Una dintre cele mai frecvente utilizări este cea de cabinet server, cu variantele rack server perete sau cabinet server podea.

Unitatea de înălțime (distanța standard este 1U și este marcată pe tije) rămâne valabilă și conferă o flexibilitate variabilă, ca și la varianta standard de 19”.

Tipuri de cabinete rack

Exista o gamă variată de forme constructive și de mărimi ce conferă o flexibilitate mare.

Astfel, în funcție de modalitatea de montare, există rack-uri metalice de podea sau rack de perete, respectiv rack suspendat.

Ambele variante dispun de o gamă largă de dimensiuni și funcționalități, pornind de la mini rack cabinete la dulapuri rack ermetice. Flexibilitatea este dată de numărul de unități de înălțime care sunt disponibile în cabinetul rack pentru echipamente compatibile 10”. Astfel, iată câteva exemple: cabinet rack 4U; cabinet rack 6U; cabinet rack 12U și cabinet rack 15U.

Avantajele utilizării unui cabinet rack

Cabinetele metalice sunt utile atât ca o soluție profesională, cât și pentru utilizatorii obișnuiți care doresc să organizeze și să folosească mai eficient spațiul de acasă. Un rack metalic poate fi utilizat atât de cei care lucrează în domeniul IT și al telecomunicațiilor, cât și de specialiștii în inginerie.

Echipamentele  compatibile de 10", cum ar fi echipamentele de rețea active sau pasive, de telecomunicații sau dispozitivele de supraveghere, sunt instalate în dulapuri rack server pentru protejarea acestora, dar și pentru a asigura un aspect ordonat și estetic în încăpere

Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gama cabinete metalice rack, de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț rack server competitiv, pentru produse la o calitate certificată.