Producător

Producător

Lungime

Lungime

Conector

Conector

Splicer fibră optică profesional

Pigtail-uri fibra optica

Filtre active

Set de 12x pigtail E2000/APC G.652D 2m cu ferulă polișată în unghi de 8°. Fiecare pigatil are o culoare diferită a învelișului exterior de tip easy-strip cu grosime de 0,9 mm. Pigtail-urile sunt fabricate în conformitate cu standardele IEC, EIA/TIA și standardul Telcordia GR-326-CORE, și pot fi folosite în orice tip de telecomunicații pe distanțe mari.
32969 leiPreț
Set de 12x pigtail E2000/APC  G.657A2 2m cu ferulă polișată în unghi de 8°. Fiecare pigatil are o culoare diferită a învelișului exterior de tip easy-strip cu grosime de 0,9 mm. Pigtail-urile sunt fabricate în conformitate cu standardele IEC, EIA/TIA și standardul Telcordia GR-326-CORE, și pot fi folosite în orice tip de telecomunicații pe distanțe mari.
38391 leiPreț
Pigtail-uri fibra optica
Pigtail E2000/UPC G.652D 2m  cu ferulă polișată. Învelișul exterior de tip easy-strip cu grosime de 0,9 mm. Pigtail-urile sunt fabricate în conformitate cu standardele IEC, EIA/TIA și standardul Telcordia GR-326-CORE, și pot fi folosite în orice tip de telecomunicații pe distanțe mari.
3612 leiPreț
Set de 12x pigtail SC/UPC G.652D 2m  cu ferulă polișată drept. Fiecare pigatil are o culoare diferită a învelișului exterior de tip easy-strip cu grosime de 0,9 mm. Pigtail-urile sunt fabricate în conformitate cu standardele IEC, EIA/TIA și standardul Telcordia GR-326-CORE, și pot fi folosite în orice tip de telecomunicații pe distanțe mari.
6633 leiPreț
Pigtail-uri de fibră optică sunt componente esențiale în implementarea rețelelor de fibră optică. Acestea constau într-un cablu de fibră optică protejat la un capăt cu un conector, iar la celălalt capăt cu fibre dezizolate. Acestea sunt utilizate pentru a face conexiuni între echipamente de rețea și cabluri cu fibră optică. Pigtail-urile de fibră optică sunt disponibile în diferite tipuri de conectori și pot fi personalizate în funcție de specificațiile necesare. Acest lucru le face ideale pentru utilizarea în rețele de fibră optică de mare viteză, cum ar fi cele din industria telecomunicațiilor, medicină și tehnologie.