Tip fibră

Tip fibră

Nr. Porturi

Nr. Porturi

Conector

Conector

WDM

WDM

Splicer fibră optică profesional

Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri

Filtre active

Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Panoul frontal pentru ODF fibră FiberTechnic este o soluție excelentă pentru organizarea fibrelor optice, deoarece vine echipat cu spațiu de montare pentru 24 de cuple optice simplex SC sau LC duplex. Acesta oferă suficientă capacitate pentru acomodarea și gestionarea a 24 de adaptoare optice, permitând conectarea și distribuția fibrelor optice într-un mod eficient. ...
3408 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Panoul frontal pentru ODF fibră FiberTechnic. Această versiune vine cu spațiu de montare pentru 12 cuple simplex SC sau LC duplex. Realizat din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, se montează pe ODF folosind 4 șuruburi.
3408 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Panoul frontal pentru ODF fibră FiberTechnic. Această versiune vine cu spațiu de montare pentru 12 cuple duplex SC sau LC quadruplex. Realizat din aluminiu vopsit în câmp electrostatic, se montează pe ODF folosind 4 șuruburi.
3408 leiPreț
Cutișa de distribuție cu fibră optică cu 12x panou SC simplex este proiectată pentru a termina cablurile de fibră optică și a sudura fibrele cu pigtail-uri. Această cutie are opțiunea de a monta până la 12x adaptori SC simplex și tăvi de sudură. Este destinată utilizării în punctele de distribuție și conectare. Aceasta reprezintă o soluție foarte bună pentru terminarea cablului de fibră...
11096 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Panoul frontal pentru ODF fibră FiberTechnic este o soluție excelentă pentru organizarea fibrelor optice, deoarece vine echipat cu spațiu de montare pentru 24 de cuple optice duplex SC sau LC quadruplex. Acesta oferă suficientă capacitate pentru acomodarea și gestionarea a 24 de adaptoare optice, permitând conectarea și distribuția fibrelor optice într-un mod eficient. ...
3408 leiPreț
Patchpanel ODF fibră optică retractabil pentru montare în dulapuri RACK de 19 inch. Este compatibil cu diverse panouri frontale cu 12-48 monturi pentru adaptoare. Construcția sa simplă cu sistem retractabil permite un acces ușor în interior. Este realizat din aluminiu, fiind ușor și rezistent. Este acoperit cu o vopsea anodizată.
19071 leiPreț
Patchpanel ODF fibră optică retractabil cu șine pentru montare în dulapuri RACK de 19 inch. Este compatibil cu diverse panouri frontale cu 12-48 monturi pentru adaptoare. Construcția sa simplă cu sistem retractabil permite un acces ușor în interior. Este realizat din aluminiu, fiind ușor și rezistent. Este acoperit cu o vopsea anodizată.
21278 leiPreț
Cutii de distribuție FTTH și ODF-uri
Cutie de abonat albă CSB15 4xSC cu 4 porturi pentru adaptoare SC Simplex sau 4xLC duplex și o tavă pentru sudarea fibrelor optice cu pigtails Priză de fibră optică montată la suprafață utilizată în instalațiile FTTH și FTTX. Cutia este ușoară și compactă, mai ales utilă pentru fixarea pigtail-urilor și a fibrelor optice.
1576 leiPreț

ODF-urile, cutiile FTTH (terminal box) și cutiile distribuție fibră optică sunt echipamente distribuție optică folosite pentru instalarea și organizarea cablurilor de fibră optică.

ODF (optical distribution frame - cadru de distribuție optică) este un cadru modular, utilizat la instalarea cablurilor optice, îmbinarea și protecția fibrelor, pozarea și gestionarea acestora, de cele mai multe ori într-un cabinet rack. Un ODF constituie o parte importantă în realizarea unui mediu sigur și flexibil pentru rețeaua optică. Acest echipament este utilizat în mod uzual în rețelele de fibră optică și poate funcționa ca protecție al terminării cablului optic și al transmiterii de linie. Alegerea unui ODF fibră optică potrivit se face în funcție de numărul de fibre optice care trebuiesc integrate într-o singură unitate.

O cutie de distribuție / joncțiune pentru fibra optică  - FTTH (Fiber to the Home) - permite organizarea simplă a acestora și care se montează, cel mai adesea, pe un perete interior în locaţia clientului, în locul în care intră fibra optică de la furnizor. O cutie de distribuție fibră optică FTTH oferă utilizatorilor finali și lucrătorilor în comunicații o soluție flexibilă și ușor de utilizat pentru îmbinarea montarea finală a fibrei optice la domiciliu sau în companie.

O cutie distribuție fibră optică este utilizată pentru conectarea fibrei optice în diferite puncte terminale ale rețelei sau realizarea unor puncte de distribuție. Cutia de distribuție fibră optică este un produs obișnuit în FTTH și FTTB. Protejează punctul de conectare al cablului optic, face stabil punctul de acces al cablului optic, protejează fibra optică de praf și umezeală. Sunt disponibile cutii cu mai multe variante de adaptori. Din cauza folosirii sporite a soluțiilor de tip rack în complexele rezidențiale, cutia distribuție fibră optică are, de cele mai multe ori, forma și dimensiunile compatibile cu rack-urile de 19".

Pentru instalarea, îmbinarea și protecția fibrelor optice în cadrul acestor echipamente fibră optică se folosesc o serie de accesorii, cum ar fi manșon fibră optică - manșon termocontractabil (tubulețe termocontractante utilizate pentru protecția sudurilor de fibră optică, ce asigură un grad de rigiditate care împiedică îndoirea  zonei care a fost îmbinată; dischetă fibra optică - casetă sudură fibră optică, folosită la echiparea unui ODF și este proiectată cu scopul de depanare, ghidare, poziționare și protecție a fibrei; enclosure fibră optică - cutii joncțiune fibră optică, folosite pentru protejarea firelor fibrei și a nodurilor de ramificări, facilitează instalarea și gestionarea cablurilor și conectorilor optici.

Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gama ODF, cutii FTTH, cutii distribuție fibră optică de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț ODF competitiv, pentru produse la o calitate certificată.