Mufa 1

Mufa 1

Mufa 2

Mufa 2

Splicer fibră optică profesional

Convertoare HDMI - BNC/VGA/SDI etc.

Ne cerem scuze.

Caută din nou ce te interesează

Convertoarele (convertor HDMI, BNC, VGA, SDI) sunt echipamente care transformă un semnal video sau audio video (AV) de la un format la altul. Mai simplu spus, fiecare dintre aceste convertoare fac să interacționeze două dispozitive care utilizează două tipuri diferite de semnal.

Un convertor HDMI VGA, spre exemplu, transformă un semnal digital într-un semnal analog. În cazul în care semnalul nu necesită să fie transformat, rămânând doar digital sau doar analog, nu mai vorbim despre un convertor ci despre un adaptor, pentru că se modifică doar tipul conectorului. Spre exemplu, pentru un adaptor DisplayPort către HDMI, semnalul rămâne digital AV, însă conectorul de intrare DisplayPort tată devine, la ieșire, un conector HDMI mamă. De asemenea, un convertor HDMI VGA transformă un semnal digital Audio Video de pe HDMI într-un un semnal analog VGA + mufă jack pentru partea de audio.

Un convertor VGA HDMI este cel mai frecvent utilizat convertor pentru a lega un computer la un televizor care are o intrare HDMI. VGA este un semnal analog, astfel încât convertorul trebuie să convertească semnalul de la analog la digital. Există și convertor VGA la HDMI cu audio, care ia, de asemenea, o intrare audio și o adaugă la semnalul HDMI, deoarece HDMI face atât audio, cât și video, în timp ce VGA face doar video.

Un convertor VGA BNC transformă semnalul analog video VGA în semnal video CVBS (PAL/NTSC) pentru un TV obișnuit.

Un convertor SCART HDMI transformă semnalul analog cu intrare SCART în semnal digital cu ieșire HDMI. Un convertor SCART la HDMI poate astfel conecta modele mai vechi de dispozitive cu ieșire SCART la televizoare/monitoare modele noi cu HDMI. Invers, un convertor HDMI SCART transformă semnalul digital de la dispozitivul cu HDMI în cel analog, pentru dispozitivul SCART.

Un convertor HDMI RCA transformă semnalul HDMI în semnal Composite Video (CVBS) + 2 canale Audio (Stereo). Astfel, un convertor HDMI la RCA permite dispozitivelor HD echipate doar cu ieșire HDMI să poată fi  conectate la TV sau la un proiector prin RCA / AV sau video.

Un convertor SDI HDMI transforma semnalul SDI de la o camera video cu mufe BNC (coax in și coax out) în semnal AV HDMI pe care îl afișează către un TV sau un display cu un astfel de conector.

Un convertor HDMI BNC convertește semnalul HDMI de înaltă definiție 1080P în semnal analogic BNC, pentru echipamentele prevăzute numai cu ieşire Composite Video.

Un convertor HDMI AV transformă semnalul HDMI în semnal Composite Video (CVBS) + 2 canale Audio (Stereo), permițând dispozitivelor HD echipate cu ieșire HDMI să se conecteze la TV sau la un proiector prin RCA / AV sau video.

Dacă ești interesat de o soluție eficientă din gama convertoare, de la producători de top, la un preț avantajos, te așteptăm să accesezi ofertele noastre. Îți confirmăm un preț convertor VGA HDMI competitiv, pentru produse la o calitate certificată.