Producător

Producător

Ieșiri

Ieșiri

Sateliti

Sateliti

Telealimentat

Telealimentat

Unicable

Unicable

Splicer fibră optică profesional

Multiswitch-uri

Filtre active

Multiswitch-ul MV-512 R70712 incorporează amplificatoare pentru semnalele de satelit şi cel CATV. Reglajul câştigului de satelit si CATV se face cu ajutorul unor dipswitch-uri. Avantajul faţă de potenţiometre este stabilitatea parametrilor.
71856 leiPreț
    • Transport Gratuit
    Multiswitch Terra MR-908L (2 sateliţi, 8 ieşiri, amplificare, class A) - 1
      • Transport Gratuit
      Multiswitch-urile radiale din gama MR a producătorului Terra au fost create special pentru sistemele SatTV-CATV de dimensiuni mici şi medii (între 4 şi 70 de prize TV). Acestea echipamente high-end sunt destinate utilizării în interiorul clădirilor. În cazul sistemelor mai mari, splittere şi tapuri ale seriei SD-9XX vor fi folosite în scopul extinderii liniilor de semnal.
      1.47276 leiPreț
      Multiswitch-ul MR-508 R70608 este de tip 5/8 (5 intrări și 8 ieșiri), fiind folosit la distribuția semnalului TV/CATV precum și a unui satelit către 8 receivere/televizoare+++. Acesta poate fi folosit și ca +++splitter CATV cu amplificare cu 8 ieșiri.+++ Dacă abonații au receptoare SAT de tip PVR (cu două tunere), atuncu receiverul va ocupa două ieșiri ale multiswitchului.
      70826 leiPreț
      Multiswitch-ul MR-512 R70612 este de tip 5/12 (5 intrări și 12 ieșiri), fiind folosit la distribuția semnalului TV/CATV precum și a unui satelit către 12 receivere/televizoare. Acesta poate fi folosit și ca splitter CATV cu amplificare cu 12 ieșiri. Dacă abonații au receptoare SAT de tip PVR (cu două tunere), atuncu receiverul va ocupa două ieșiri ale multiswitchului.
      85424 leiPreț
      Noua familie de multiswitch-uri Signal permite implementarea sistemelor de antenă pentru recepția semnalelor TV satelit, terestre și radio în case sau vile mici, precum și clădiri de locuințe și birouri mici. Multiswitch-urile sunt proiectate să funcționeze în interior. Datorită topologiei tip stea, toate cablurile conectate la prizele TV din sistemul de antenă pornesc de la un nod central...
      28905 leiPreț
      Multiswitch-urile sunt dispozitive utilizate în televiziunea prin satelit și cablu, care permit distribuirea semnalului de la o antenă sau un receptor la mai multe televizoare. Acestea sunt ideale pentru clădiri cu mai multe apartamente sau camere, unde este necesară distribuirea semnalului TV în mai multe locuri. Multiswitch-urile sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații, astfel încât să poată fi utilizate în funcție de nevoile individuale ale utilizatorilor. Alegeți dintr-o varietate de multiswitch-uri disponibile în oferta noastră, pentru a vă satisface nevoile de distribuție a semnalului TV.